19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Periler Evinde Timsahlara Kaybetti

Spor 08.11.2021 - 10:15, Güncelleme: 08.11.2021 - 10:15
 

Periler Evinde Timsahlara Kaybetti

Periler Evinde Timsahlara Kaybetti

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz İzmit Belediyespor sezonun dördüncü karşılaşmasında Bursa Büyükşehir Belediyesi’ni ağırladı. Oyun süresince rekabetin  hissedildiği karşılaşmada savunmada problem yaşayan UMF Yapı İzmit Belediyespor müsabakadan 77-67 mağlup ayrılarak,  4. Haftada  ikinci yenilgisini aldı. Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’ndaki oyun karşılıklı basketlerle başladı. İlk periyotu bulduğu turnike basket sonrası Bursa temsilcisi 20-18 önde geçti. İkinci periyotta ise İzmit adına İdil, Bursa adınaysa Macaulay skoru taşıyan isimlerdi. İzmit Belediyespor soyunma odasına 36-30 geride tamamlarken üçüncü periyotta rakibinin dış atışlarına karşı koyamadı. Fark bir ara 13 sayıya kadar yükselse de Litvanyalı Solopova’nın sayıları ile fark ‘ye kadar eridi ve son bölüme periler 58-54 geride girdi. BULDUKLARI SAYILAR GALİBİYETE YETMEDİ Macaulay ile sayılar atmaya devam eden Bursa önünde İzmit Belediye’de Nirra takımını ayakta tutma gayreti içerisindeydi fakat rakibinin 77-67 karşılaşmayı kazanmasına engel olamadı. 4. maçında ikinci mağlubiyetini alan Kocaeli temsilcisinde Nirra 18, İdil ve Higgins 14’er, Solopova da 8 sayı ile katkı verdi. Bursa ekibinde Macaulay 21, Cuic de 20 sayı ile galibiyeti getiren isimler oldu. Milli maç arasına girileceğinden önümüzdeki hafta müsabaka oynanmayacak. Mavi yeşilliler 5. Karşılaşmasını Bellona Kayseri ile deplasmanına çıkacak.
Periler Evinde Timsahlara Kaybetti

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz İzmit Belediyespor sezonun dördüncü karşılaşmasında Bursa Büyükşehir Belediyesi’ni ağırladı. Oyun süresince rekabetin  hissedildiği karşılaşmada savunmada problem yaşayan UMF Yapı İzmit Belediyespor müsabakadan 77-67 mağlup ayrılarak,  4. Haftada  ikinci yenilgisini aldı.

Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’ndaki oyun karşılıklı basketlerle başladı. İlk periyotu bulduğu turnike basket sonrası Bursa temsilcisi 20-18 önde geçti. İkinci periyotta ise İzmit adına İdil, Bursa adınaysa Macaulay skoru taşıyan isimlerdi. İzmit Belediyespor soyunma odasına 36-30 geride tamamlarken üçüncü periyotta rakibinin dış atışlarına karşı koyamadı. Fark bir ara 13 sayıya kadar yükselse de Litvanyalı Solopova’nın sayıları ile fark ‘ye kadar eridi ve son bölüme periler 58-54 geride girdi.

BULDUKLARI SAYILAR GALİBİYETE YETMEDİ

Macaulay ile sayılar atmaya devam eden Bursa önünde İzmit Belediye’de Nirra takımını ayakta tutma gayreti içerisindeydi fakat rakibinin 77-67 karşılaşmayı kazanmasına engel olamadı. 4. maçında ikinci mağlubiyetini alan Kocaeli temsilcisinde Nirra 18, İdil ve Higgins 14’er, Solopova da 8 sayı ile katkı verdi. Bursa ekibinde Macaulay 21, Cuic de 20 sayı ile galibiyeti getiren isimler oldu. Milli maç arasına girileceğinden önümüzdeki hafta müsabaka oynanmayacak. Mavi yeşilliler 5. Karşılaşmasını Bellona Kayseri ile deplasmanına çıkacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.