Körfezin Gençleri Berabere Kaldı

Spor 08.11.2021 - 10:17, Güncelleme: 08.11.2021 - 10:17
 

Körfezin Gençleri Berabere Kaldı

Körfezin Gençleri Berabere Kaldı

U-16 Elit Ligi’nde rekabet eden Kocaelispor sezonun ilk müsabakasında İstanbulspor ile karşı karşıya geldi. İstanbul Bakırköy Şenlikköy Stadı’nda oynanan oyunda 2 defa üstünlük bulan  yeşil siyahlılar kaçan kovalanır misali rakibinin eşitliği bulmasına engel olamadı  ve ilk müsabakasını 2-2 berabere tamamladı. Kocaelispor U-16 adına gollerin ikisi de Yağız Akkuş’un ayağından geldi. TİRAKİ: BU SEVİYEDE İLK MAÇLARI Grubun diğer karşılaşmalarında  Beşiktaş deplasmanda Tuzlaspor’u 3-1 yenerken Eyüpspor ile Karagümrük 0-0 berabere kaldı. U-16 Takımı Teknik Sorumlusu Murat Tiraki özellikle ilk yarıda çok etkili olduklarını, öne geçtikten sonra farkı açamadıklarını söylerken “Bu seviyede ilk maçları. Çocuklar biraz stres yaptı ancak önümüzdeki haftaki Başakşehir maçında çok daha iyi olacaklar” dedi.
Körfezin Gençleri Berabere Kaldı

U-16 Elit Ligi’nde rekabet eden Kocaelispor sezonun ilk müsabakasında İstanbulspor ile karşı karşıya geldi. İstanbul Bakırköy Şenlikköy Stadı’nda oynanan oyunda 2 defa üstünlük bulan  yeşil siyahlılar kaçan kovalanır misali rakibinin eşitliği bulmasına engel olamadı  ve ilk müsabakasını 2-2 berabere tamamladı. Kocaelispor U-16 adına gollerin ikisi de Yağız Akkuş’un ayağından geldi.

TİRAKİ: BU SEVİYEDE İLK MAÇLARI

Grubun diğer karşılaşmalarında  Beşiktaş deplasmanda Tuzlaspor’u 3-1 yenerken Eyüpspor ile Karagümrük 0-0 berabere kaldı. U-16 Takımı Teknik Sorumlusu Murat Tiraki özellikle ilk yarıda çok etkili olduklarını, öne geçtikten sonra farkı açamadıklarını söylerken “Bu seviyede ilk maçları. Çocuklar biraz stres yaptı ancak önümüzdeki haftaki Başakşehir maçında çok daha iyi olacaklar” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.