Menderesspor Sezona 5-0 Önde Başladı

Spor 08.11.2021 - 14:59, Güncelleme: 08.11.2021 - 14:59
 

Menderesspor Sezona 5-0 Önde Başladı

Menderesspor Sezona 5-0 Önde Başladı

Kocaeli 1.Amatör küme d grubunun kuvvetli ekiplerinden olan Menderesspor, sezonun  ilk karşılaşmasında evinde konuk ettiği Yazlıksporu 5-0 gibi farklı  bir skor ile mağlup ederek üst lige çıkmak için hevesli olduğunu şimdiden göstermiş oldu. Oyunun başından sonuna dek üstün  bir performans sergileyen Çayırova temsilcisinin  golleri Ahmet Çağın (3) Turgay Aşkın 1 ve Enes 1 kaydetti. Müsabakayı Kocaeli ASKF Başkanı Murat Aydın, yönetim kurulu üyeleri ve bir çok sporseverin yanı sıra Menderessporun ana sponsorlarından Külte Civata firma sahibi Şevket Külte de karşılaşmayı takip edenlerdendi.
Menderesspor Sezona 5-0 Önde Başladı

Kocaeli 1.Amatör küme d grubunun kuvvetli ekiplerinden olan Menderesspor, sezonun  ilk karşılaşmasında evinde konuk ettiği Yazlıksporu 5-0 gibi farklı  bir skor ile mağlup ederek üst lige çıkmak için hevesli olduğunu şimdiden göstermiş oldu.

Oyunun başından sonuna dek üstün  bir performans sergileyen Çayırova temsilcisinin  golleri Ahmet Çağın (3) Turgay Aşkın 1 ve Enes 1 kaydetti. Müsabakayı Kocaeli ASKF Başkanı Murat Aydın, yönetim kurulu üyeleri ve bir çok sporseverin yanı sıra Menderessporun ana sponsorlarından Külte Civata firma sahibi Şevket Külte de karşılaşmayı takip edenlerdendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.