19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Meteoroloji Duyurdu

Gündem 08.11.2021 - 16:44, Güncelleme: 08.11.2021 - 16:44
 

Meteoroloji Duyurdu

Meteoroloji Duyurdu

Kocaeli’de sıcak havalar sona eriyor.  Bu hafta yağmur ile birlikte soğuk da geliyor! 25 dereceye kadar çıkacak olan sıcaklık 14 dereceye kadar düşecek, geçe sıcaklığı ise 6 derece seviyelerine gerileyecek. Haftalık tahminde 2 gün yağmur, 5 gün güneş var.  Kocaeliler bugün, puslu ve güneşli bir havayla güne başladı. Sıcaklık en düşük 15, en yüksek 25 derece seyredecek. 9 Kasım Salı günü yani yarın güneş, yerini sağanak yağmura bırakacak, sıcaklık en düşük 15, en yüksek 22 derece seviyesinde seyredecek. 10 Kasım Çarşamba günü de sağanak yağmur var. Sıcaklıkta, hafta başına göre 11 derecelik bir düşüş yaşanacak. En düşük sıcaklık 11 dereceye, en yüksek sıcaklık ise 14 dereceye gerileyecek. 11 Kasım Perşembe günü hava açacak ancak sıcaklıkta hissedilir bir yükseliş olmayacak, hatta gece sıcaklığı hissedilir derecede düşecek. En düşük sıcaklık 7, en yüksek sıcaklık 15 derece olarak hissedilecek. 12 Kasım Cuma günü de hava parçalı bulutlu ve güneşli, sıcaklık en düşük 6, en yüksek 17 derece olacak. Orta vadeli tahminlere göre ise 13 Kasım Cumartesi ve 14 Kasım Pazar günü de havanın güneşli olması bekleniyor.  
Meteoroloji Duyurdu

Kocaeli’de sıcak havalar sona eriyor.  Bu hafta yağmur ile birlikte soğuk da geliyor! 25 dereceye kadar çıkacak olan sıcaklık 14 dereceye kadar düşecek, geçe sıcaklığı ise 6 derece seviyelerine gerileyecek. Haftalık tahminde 2 gün yağmur, 5 gün güneş var. 

Kocaeliler bugün, puslu ve güneşli bir havayla güne başladı. Sıcaklık en düşük 15, en yüksek 25 derece seyredecek.

9 Kasım Salı günü yani yarın güneş, yerini sağanak yağmura bırakacak, sıcaklık en düşük 15, en yüksek 22 derece seviyesinde seyredecek.

10 Kasım Çarşamba günü de sağanak yağmur var. Sıcaklıkta, hafta başına göre 11 derecelik bir düşüş yaşanacak. En düşük sıcaklık 11 dereceye, en yüksek sıcaklık ise 14 dereceye gerileyecek.

11 Kasım Perşembe günü hava açacak ancak sıcaklıkta hissedilir bir yükseliş olmayacak, hatta gece sıcaklığı hissedilir derecede düşecek. En düşük sıcaklık 7, en yüksek sıcaklık 15 derece olarak hissedilecek.

12 Kasım Cuma günü de hava parçalı bulutlu ve güneşli, sıcaklık en düşük 6, en yüksek 17 derece olacak.

Orta vadeli tahminlere göre ise 13 Kasım Cumartesi ve 14 Kasım Pazar günü de havanın güneşli olması bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.