Marmara Derbisini 66 Ruhu Kazandı!

Spor 09.11.2021 - 10:23, Güncelleme: 09.11.2021 - 10:24
 

Marmara Derbisini 66 Ruhu Kazandı!

Marmara Derbisini 66 Ruhu Kazandı!

Kocaelispor 11 yıl sonra mücadele ettiği Spor Toto 1. Ligin 11. Hatasında evinde Bursaspor’u konuk etti. Yaklaşık 13 bin taraftarının desteğini arkasına alan yeşil siyahlılar karşılaşmayı Dino ve Benhur’un ayağından gelen goller ile 2-1 kazanırken Bursa ekibinin galibiyet serisini bitirdi, aynı zamanda körfez ekibi de 3 müsabaka aranın ardından 3 puana kavuşmuş oldu. MİLLİ MAÇ ARASINA UMUTLU GİRİLDİ Müsabaka başlamadan açılışı yapılan Osman Hamdi Bey’in “Kaplumbağa Terbiyecisi” tablosundan esinlenerek hazırlanan pankart ise dikkat çekici detaylardandı. Milli maç arasına gelecek için oldukça umutlu bir giriş yapan Kocaelispor, 21 Ekim’de Bandırmaspor deplasmanına çıkacak. Oynanan oyunda sarı kart gören Cisse ve Mandjeck cezalı duruma düştüğü için Bandırma’da görev alamayacak. DİNO GOLLERİNE DEVAM EDİYOR Müsabakaya Kocaelispor kalede Korcan, savunmada Semih, Cisse, Musa Nizam, Diogo, önlerinde Mandjeck ve Yılmaz, sağda Benhur, solda Tisdell, forvete yakın bölgede Diop, ileride ise Dino 11’i ile sahadaki dizilimini gerçekleştirdi. İki ekibin de hızlı bir başlangıç yaptığı  karşılaşmanın  9. dakikasında Kocaelispor Dino’nun golü ile üstünlüğü sağladı. Benhur’un pasında Cisse ceza sahası sol çaprazında topla buluştu. Cisse’nin ortasında uzak kale direği yakınında bulunan Dino kafa vuruşu sonrası topu ağlara gönderdi. (1-0)   BURSASPOR 10 KİŞİ KALDI Oyunun 32. dakikasında Bursaspor sahada 10 kişi kaldı. Ceza sahası içinde yükselen topa Benhur kafası ile vurmak istedi. Aynı topu Zalazar röveşata vuruşu yapmak isterken futbolcunun tekmesi Benhur’un yüzüne isabet etti. Zalazar pozisyon sonrası direkt kırmızı kart gördü ve Bursa ekibi sahada 10 kişi kaldı. Pozisyonun ardından saha içinde ve tribünde tansiyon yükseldi. Körfez ekibi ilk yarının son anlarında ciddi bir fırsat yakaladı. Dino’nun pasında Benhur yakın mesafeden topu kaleye gönderse de top savunmaya çarptı ve ilk yarı 1-0 Kocaelispor’un üstünlüğü ile tamamlandı. BENHUR KATKI VERMEYE DEVAM EDİYOR Kocaelispor 51. dakikada farkı 2’ye yükseltti. Ceza sahası içinde topla buluşan Tisdell’in pasında Yılmaz’ın şutunda kaleci Erhan topu son anda çıkardı, boşta kalan topu Benhur bitirdi ve topu ikinci kez Bursaspor ağlarıyla buluştu (2-0) 59. dakikada Bursa ekibi Namık’ın düşürülmesi ile penaltı kazandı. Aynı futbolcu penaltı vuruşu ardından farkı 1’e düşürdü. (1-2) RAKİP BURAK SÜLEYMANLI BANDIRMASPOR Körfez ekibi son bölümde skoru korudu ve 4635 gün sonra karşılaştığı Bursaspor’u yenerek 3 hafta sonra 3 puanı almış oldu. Haftayı 20 puanla altıncı sırada geçen yeşil siyahlılar milli maç arasına huzurlu girdi. Kocaelispor 12. Haftada 21 Ekim’de deplasmanda Burak Süleyman’ın formasını giydiği Bandırmaspor’la rekabet edecek.
Marmara Derbisini 66 Ruhu Kazandı!

Kocaelispor 11 yıl sonra mücadele ettiği Spor Toto 1. Ligin 11. Hatasında evinde Bursaspor’u konuk etti. Yaklaşık 13 bin taraftarının desteğini arkasına alan yeşil siyahlılar karşılaşmayı Dino ve Benhur’un ayağından gelen goller ile 2-1 kazanırken Bursa ekibinin galibiyet serisini bitirdi, aynı zamanda körfez ekibi de 3 müsabaka aranın ardından 3 puana kavuşmuş oldu.

MİLLİ MAÇ ARASINA UMUTLU GİRİLDİ

Müsabaka başlamadan açılışı yapılan Osman Hamdi Bey’in “Kaplumbağa Terbiyecisi” tablosundan esinlenerek hazırlanan pankart ise dikkat çekici detaylardandı. Milli maç arasına gelecek için oldukça umutlu bir giriş yapan Kocaelispor, 21 Ekim’de Bandırmaspor deplasmanına çıkacak. Oynanan oyunda sarı kart gören Cisse ve Mandjeck cezalı duruma düştüğü için Bandırma’da görev alamayacak.

DİNO GOLLERİNE DEVAM EDİYOR

Müsabakaya Kocaelispor kalede Korcan, savunmada Semih, Cisse, Musa Nizam, Diogo, önlerinde Mandjeck ve Yılmaz, sağda Benhur, solda Tisdell, forvete yakın bölgede Diop, ileride ise Dino 11’i ile sahadaki dizilimini gerçekleştirdi. İki ekibin de hızlı bir başlangıç yaptığı  karşılaşmanın  9. dakikasında Kocaelispor Dino’nun golü ile üstünlüğü sağladı. Benhur’un pasında Cisse ceza sahası sol çaprazında topla buluştu. Cisse’nin ortasında uzak kale direği yakınında bulunan Dino kafa vuruşu sonrası topu ağlara gönderdi. (1-0)

 

BURSASPOR 10 KİŞİ KALDI

Oyunun 32. dakikasında Bursaspor sahada 10 kişi kaldı. Ceza sahası içinde yükselen topa Benhur kafası ile vurmak istedi. Aynı topu Zalazar röveşata vuruşu yapmak isterken futbolcunun tekmesi Benhur’un yüzüne isabet etti. Zalazar pozisyon sonrası direkt kırmızı kart gördü ve Bursa ekibi sahada 10 kişi kaldı. Pozisyonun ardından saha içinde ve tribünde tansiyon yükseldi. Körfez ekibi ilk yarının son anlarında ciddi bir fırsat yakaladı. Dino’nun pasında Benhur yakın mesafeden topu kaleye gönderse de top savunmaya çarptı ve ilk yarı 1-0 Kocaelispor’un üstünlüğü ile tamamlandı.

BENHUR KATKI VERMEYE DEVAM EDİYOR

Kocaelispor 51. dakikada farkı 2’ye yükseltti. Ceza sahası içinde topla buluşan Tisdell’in pasında Yılmaz’ın şutunda kaleci Erhan topu son anda çıkardı, boşta kalan topu Benhur bitirdi ve topu ikinci kez Bursaspor ağlarıyla buluştu (2-0) 59. dakikada Bursa ekibi Namık’ın düşürülmesi ile penaltı kazandı. Aynı futbolcu penaltı vuruşu ardından farkı 1’e düşürdü. (1-2)

RAKİP BURAK SÜLEYMANLI BANDIRMASPOR

Körfez ekibi son bölümde skoru korudu ve 4635 gün sonra karşılaştığı Bursaspor’u yenerek 3 hafta sonra 3 puanı almış oldu. Haftayı 20 puanla altıncı sırada geçen yeşil siyahlılar milli maç arasına huzurlu girdi. Kocaelispor 12. Haftada 21 Ekim’de deplasmanda Burak Süleyman’ın formasını giydiği Bandırmaspor’la rekabet edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.