Redoks Darıca Gençlerbirliği 3 İhtimali 1 Arada Yaşadı

Spor 09.11.2021 - 10:27, Güncelleme: 09.11.2021 - 10:27
 

Redoks Darıca Gençlerbirliği 3 İhtimali 1 Arada Yaşadı

Redoks Darıca Gençlerbirliği 3 İhtimali 1 Arada Yaşadı

3.Lig 2.Grupta rekabet eden temsilcimiz Redoks Darıca Gençlerbirliği, Cengiz Seçsev ile birlikte üst sıralara yükselme çabası içerisindeyken, bu hafta Denizli Kızılcabölük deplasmanında geriden gelip 2-1 öne geçmesine rağmen, galibiyeti son 10 dakikada kala yediği gol ile kaçırarak rakibi ile 2-2 berabere kaldı. OYUNDAN DETAYLAR ŞU ŞEKİLDE Hani hep denir ya futbol 3 ihtimalli bir oyundur diye tamda öyle bir karşılaşma oldu. Ev sahibi golcüsü Mehmet Kaan ile henüz 18.dakikada skor üstünlüğünü yakaladı. Bu gole cevap gecikmezken son haftaların formda ismi Fatih Şerifoğlu dk.39’da eşitliği sağladı ve ilk yarı  1-1 tamamlandı. 54.dakikada sarı-yeşilliler bu defa öne geçen taraftı. Furkan Safi penaltıdan takımını 2-1 üstünlüğe taşıyan golü attı. Dakikalar 82’yi gösterirken temsilcimiz 3 puanla eve dönüş planları yapıyordu ki yine ilk golün sahibi Mehmet Kaan’ın ayağından gelen gol ile müsabaka 2-2 son buldu. Sarı Yeşilliler değerli bir puanla kente dönerken, Pazar günü Alanya Kestel’i ağırlayacak.
Redoks Darıca Gençlerbirliği 3 İhtimali 1 Arada Yaşadı

3.Lig 2.Grupta rekabet eden temsilcimiz Redoks Darıca Gençlerbirliği, Cengiz Seçsev ile birlikte üst sıralara yükselme çabası içerisindeyken, bu hafta Denizli Kızılcabölük deplasmanında geriden gelip 2-1 öne geçmesine rağmen, galibiyeti son 10 dakikada kala yediği gol ile kaçırarak rakibi ile 2-2 berabere kaldı.

OYUNDAN DETAYLAR ŞU ŞEKİLDE

Hani hep denir ya futbol 3 ihtimalli bir oyundur diye tamda öyle bir karşılaşma oldu. Ev sahibi golcüsü Mehmet Kaan ile henüz 18.dakikada skor üstünlüğünü yakaladı. Bu gole cevap gecikmezken son haftaların formda ismi Fatih Şerifoğlu dk.39’da eşitliği sağladı ve ilk yarı  1-1 tamamlandı. 54.dakikada sarı-yeşilliler bu defa öne geçen taraftı. Furkan Safi penaltıdan takımını 2-1 üstünlüğe taşıyan golü attı. Dakikalar 82’yi gösterirken temsilcimiz 3 puanla eve dönüş planları yapıyordu ki yine ilk golün sahibi Mehmet Kaan’ın ayağından gelen gol ile müsabaka 2-2 son buldu. Sarı Yeşilliler değerli bir puanla kente dönerken, Pazar günü Alanya Kestel’i ağırlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.