19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Öğrenci Servisi Dereye Düştü

Asayiş 09.11.2021 - 14:56, Güncelleme: 09.11.2021 - 15:07
 

Öğrenci Servisi Dereye Düştü

Öğrenci Servisi Dereye Düştü

KOCAELİ'nin Gebze ilçesinde yoldan çıkan öğrenci servis aracı dereye düştü. Minibüs ters dönerken, çok sayıda ambulans bölgeye sevk edildi. Gebze ilçesinde yoldan çıkan öğrenci servisi, dereye düştü. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralanan öğrencilere olay yerinde müdahale etti.
Öğrenci Servisi Dereye Düştü

KOCAELİ'nin Gebze ilçesinde yoldan çıkan öğrenci servis aracı dereye düştü. Minibüs ters dönerken, çok sayıda ambulans bölgeye sevk edildi.

Gebze ilçesinde yoldan çıkan öğrenci servisi, dereye düştü. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralanan öğrencilere olay yerinde müdahale etti.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.