Serviste 30’a Yakın Öğrenci Vardı!

Asayiş 09.11.2021 - 16:01, Güncelleme: 09.11.2021 - 16:01
 

Serviste 30’a Yakın Öğrenci Vardı!

Kazadan Acı Haber Geldi:1 Ölü

Beylikbağı ile Mimar Sinan mahallesinin kesiştiği bölgede bir servis aracının dereye uçması sonucu çok sayıda öğrencinin yaralandığı öğrenildi. Alınan Bilgiye göre Mimar Sinan Mahallesi Yıldız Bakkal mevkii,  45 sokak üzerinde bulunan köprüden Emlak Konut Anadolu Lisesi öğrencilerini taşıyan servis aracı köprüden aşağıya uçtu. Büyük bir gürültünün yaşandığı olayda, lise öğrencilerini taşıdığı öğrenilen servis aracında büyük hasar oluştu. Çok sayıda öğrencinin yaralandığı kazada servis şoförü M.Ö olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan öğrenciler ambulansla hastanelere kaldırılırken, kazada ölen öğrencilerin de olabileceği ifade edildi. Kazanın ardından binlerce vatandaş çevrede toplanırken, polisin geniş önlem aldığı gözlendi. Ayrıntılar gelmeye devam ediyor.  
Kazadan Acı Haber Geldi:1 Ölü

Beylikbağı ile Mimar Sinan mahallesinin kesiştiği bölgede bir servis aracının dereye uçması sonucu çok sayıda öğrencinin yaralandığı öğrenildi. Alınan Bilgiye göre Mimar Sinan Mahallesi Yıldız Bakkal mevkii,  45 sokak üzerinde bulunan köprüden Emlak Konut Anadolu Lisesi öğrencilerini taşıyan servis aracı köprüden aşağıya uçtu. Büyük bir gürültünün yaşandığı olayda, lise öğrencilerini taşıdığı öğrenilen servis aracında büyük hasar oluştu. Çok sayıda öğrencinin yaralandığı kazada servis şoförü M.Ö olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan öğrenciler ambulansla hastanelere kaldırılırken, kazada ölen öğrencilerin de olabileceği ifade edildi. Kazanın ardından binlerce vatandaş çevrede toplanırken, polisin geniş önlem aldığı gözlendi.

Ayrıntılar gelmeye devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.