Ölü Sayısı 3’e Yükseldi

Asayiş 10.11.2021 - 09:28, Güncelleme: 10.11.2021 - 09:28
 

Ölü Sayısı 3’e Yükseldi

Gebze'de öğrencileri taşıyan servis midibüsünün takla atarak dere yatağına uçtuğu kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 3'e yükseldi. 19 yaralının tedavileri devam ediyor.

Gebze ilçesi Beylikbağı Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde saat 14.00 sıralarında, Emlak Konut Anadolu Lisesi öğrencilerini taşıyan Mehmet Ö. idaresindeki 41 P 0860 plakalı servis midibüsü, önce bir kadına çarptı. Ardından direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü takla atarak dere yatağına uçtu. BİR VATANDAŞ VE BİR ÖĞRENCİ YAŞAMINI YİTİRDİ Servis midibüsünün içinde 22 kişinin bulunduğu öğrenilirken, kazada bir vatandaş ve bir öğrenci olmak üzere 2 kişi yaşamını yitirdi. 19 öğrenci ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı. BAŞKA BİR ÖĞRENCİ DAHA HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ Yaşamını yitiren Birsen Giriş ile öğrenci Mert Efe Akıllı'nın ardından ilçedeki özel bir hastaneye kaldırılan ağır yaralı Esma Nur  Avcı da hayatını kaybetti. ÖLÜ SAYISI 3'E YÜKSELDİ Kazada hayatını kaybedenlerin sayısı böylelikle 3'e yükselirken, yaralananların ise hastanelerde tedavilerinin sürdüğü öğrenildi
Gebze'de öğrencileri taşıyan servis midibüsünün takla atarak dere yatağına uçtuğu kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 3'e yükseldi. 19 yaralının tedavileri devam ediyor.

Gebze ilçesi Beylikbağı Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde saat 14.00 sıralarında, Emlak Konut Anadolu Lisesi öğrencilerini taşıyan Mehmet Ö. idaresindeki 41 P 0860 plakalı servis midibüsü, önce bir kadına çarptı. Ardından direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü takla atarak dere yatağına uçtu.

BİR VATANDAŞ VE BİR ÖĞRENCİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Servis midibüsünün içinde 22 kişinin bulunduğu öğrenilirken, kazada bir vatandaş ve bir öğrenci olmak üzere 2 kişi yaşamını yitirdi. 19 öğrenci ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

BAŞKA BİR ÖĞRENCİ DAHA HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Yaşamını yitiren Birsen Giriş ile öğrenci Mert Efe Akıllı'nın ardından ilçedeki özel bir hastaneye kaldırılan ağır yaralı Esma Nur  Avcı da hayatını kaybetti.

ÖLÜ SAYISI 3'E YÜKSELDİ

Kazada hayatını kaybedenlerin sayısı böylelikle 3'e yükselirken, yaralananların ise hastanelerde tedavilerinin sürdüğü öğrenildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.