Atatürk; Dilovası’nda Anıldı

Dilovası 10.11.2021 - 14:07, Güncelleme: 10.11.2021 - 14:07
 

Atatürk; Dilovası’nda Anıldı

Atatürk; Dilovası’nda Anıldı

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete uğurlanışının 83.yılında Dilovası’nda törenlerle anıldı.  İlçe protokolünün çelenk sunumuyla başlayan törene İlçe Kaymakamı Metin Kubilay, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, İlçe Emniyet Müdürü Turgut Yazar, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Said Arı, Kurum müdürleri, Siyasi Parti İlçe başkanları ve temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Belediye önünde başlayan anma töreninde Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in çelenk sunumu ve saygı duruşunun ardından ve İstiklal Marşı okundu.Program; çelenk sunumunun ardından  Belediye Kültür Merkezi’nde devam etti. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonu ile öğrenciler tarafından hazırlanan resim sergisinin de yer aldığı programda, yine öğrenciler tarafından Atatürk’ün sevdiği şarkılar seslendirildi, şiirler okundu, Atatürk anısına hazırlanan slayt gösterisi sunumu yapıldı. ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ Son bölümde ise 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü etkinlikleri kapsamında, İlçede ki öğrenciler arasında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon dallarında dereceye girenlere ödülleri Kaymakam Metin Kubilay ve Belediye Başkanı Hamza Şayir tarafından verildi.
Atatürk; Dilovası’nda Anıldı

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete uğurlanışının 83.yılında Dilovası’nda törenlerle anıldı. 

İlçe protokolünün çelenk sunumuyla başlayan törene İlçe Kaymakamı Metin Kubilay, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, İlçe Emniyet Müdürü Turgut Yazar, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Said Arı, Kurum müdürleri, Siyasi Parti İlçe başkanları ve temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Belediye önünde başlayan anma töreninde Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in çelenk sunumu ve saygı duruşunun ardından ve İstiklal Marşı okundu.Program; çelenk sunumunun ardından  Belediye Kültür Merkezi’nde devam etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonu ile öğrenciler tarafından hazırlanan resim sergisinin de yer aldığı programda, yine öğrenciler tarafından Atatürk’ün sevdiği şarkılar seslendirildi, şiirler okundu, Atatürk anısına hazırlanan slayt gösterisi sunumu yapıldı.

ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Son bölümde ise 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü etkinlikleri kapsamında, İlçede ki öğrenciler arasında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon dallarında dereceye girenlere ödülleri Kaymakam Metin Kubilay ve Belediye Başkanı Hamza Şayir tarafından verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.