19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze Zabıtası Fırsatçılara Geçit Vermiyor

Gebze 10.11.2021 - 14:10, Güncelleme: 10.11.2021 - 14:10
 

Gebze Zabıtası Fırsatçılara Geçit Vermiyor

Gebze Zabıtası Fırsatçılara Geçit Vermiyor

Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede faaliyet gösteren ve kahvaltı ürünleri satışı gerçekleştiren dükkanları denetledi. Yetkililer vatandaşların görüş ve önerilerini zabıta ekiplerine bildirmeleri çağrısında bulundu. Vatandaşların sağlıklı ve hijyenik gıdaya ulaşmasını hedefleyen Gebze Belediyesi Zabıta ekipleri gıda mühendisi eşliğinde İlçe genelinde ticari faaliyet gösteren Şarküteri ve Kahvaltı ürünleri satış yerlerini denetledi. Zabıta ekipleri denetimlerde; gıda üretim ve satış yerleri hakkında yönetmelik hükümleri gereği, halk sağlığı açısından büyük önem arz eden işyerlerinin temizliği, sağlık kurallarına uygunluğu, ürünlerin son kullanma tarihleri ve personel hijyeni ile tüketiciye davranışlarını kontrol ediyor. Şarküteri ve kahvaltı satış işyerini denetleyen zabıta ekipleri, İşyeri Açma ve Çalıştırma Ruhsatı olmayan işletmelere gerekli uyarı ve yasal işlemleri yapıyor. İlçe genelinde denetimlerin aralıksız devam edeceğini ifade eden yetkililer, vatandaşların şikayet, görüş ve önerilerini 0262 641 78 08 numaralı telefona bildirmeleri çağrısında bulundu.
Gebze Zabıtası Fırsatçılara Geçit Vermiyor

Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede faaliyet gösteren ve kahvaltı ürünleri satışı gerçekleştiren dükkanları denetledi. Yetkililer vatandaşların görüş ve önerilerini zabıta ekiplerine bildirmeleri çağrısında bulundu.

Vatandaşların sağlıklı ve hijyenik gıdaya ulaşmasını hedefleyen Gebze Belediyesi Zabıta ekipleri gıda mühendisi eşliğinde İlçe genelinde ticari faaliyet gösteren Şarküteri ve Kahvaltı ürünleri satış yerlerini denetledi. Zabıta ekipleri denetimlerde; gıda üretim ve satış yerleri hakkında yönetmelik hükümleri gereği, halk sağlığı açısından büyük önem arz eden işyerlerinin temizliği, sağlık kurallarına uygunluğu, ürünlerin son kullanma tarihleri ve personel hijyeni ile tüketiciye davranışlarını kontrol ediyor. Şarküteri ve kahvaltı satış işyerini denetleyen zabıta ekipleri, İşyeri Açma ve Çalıştırma Ruhsatı olmayan işletmelere gerekli uyarı ve yasal işlemleri yapıyor. İlçe genelinde denetimlerin aralıksız devam edeceğini ifade eden yetkililer, vatandaşların şikayet, görüş ve önerilerini 0262 641 78 08 numaralı telefona bildirmeleri çağrısında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.