19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Cenazesinde Gözyaşları Sel Oldu

Gebze 10.11.2021 - 14:35, Güncelleme: 10.11.2021 - 14:35
 

Cenazesinde Gözyaşları Sel Oldu

Cenazesinde Gözyaşları Sel Oldu

Gebze’de 3 kişinin öldüğü, 19 kişinin yaralandığı servis kazasında yaşamını yitiren lise birinci sınıf öğrencisi Mert Efe Akıllı (14), gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Yavuz Selim Mahallesi Fatih Camii’nde öğle vakti kılınan cenaze namazına; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Kocaeli Vali Yardımcısı Yusuf Cıbır, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, AK Parti Gebze İlçe Teşkilat başkanı Mustafa Önal, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, DEVA Partisi ilçe yöneticileri Ahmet Yaman ve İlhan Avutman, muhtarlar, meclis üyeleri, eğitim sendikalarının başkan ve yöneticileri ile öğrenciler, okul idarecileri ve kalabalık bir çevre sakini katıldı. Mert Efe’nin öğretmen ve öğrenci arkadaşlarının yanı sıra çok sayıda seveni gözyaşlarına hakim olamadı. Cenaze namazını kıldıran Gebze Müftüsü Selçuk Kılıçbay, Mert Efe’nin okulda tüm arkadaşlarına namaz kılmaları tavsiyesinde bulunduğuna dikkat çekerek, “Herhalde iyi bir Müslüman olduğuna şahitlik için bu yeterli” dedi. Sibel ve Güven Akıllı çiftinin 4 çocuğundan en büyüğü olan Mert Efe daha sonra Pelitli mezarlığında toprağa verildi. Cenaze namazı öncesi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ile siyasi parti başkanları ve STK temsilcileri Güven Akıllı ve yakınlarına başsağlığı dileklerini ilettiler. Öte yandan kazada ölen diğer öğrenci Esma Nur Avcı ise toprağa verilmek üzere Aksaray7a gönderilirken, kaza öncesi servis aracının çarpması sonucu ölen Birsen Giriş’in de misafir olarak Gebze’ye geldiği, Derince’de toprağa verileceği öğrenildi. Daha önce öldüğü söylenen servis sürücüsü Mehmet Özdemir’in ölmediği, kaza sonrası bir ayağının kesildiği öğrenildi.    
Cenazesinde Gözyaşları Sel Oldu

Gebze’de 3 kişinin öldüğü, 19 kişinin yaralandığı servis kazasında yaşamını yitiren lise birinci sınıf öğrencisi Mert Efe Akıllı (14), gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Yavuz Selim Mahallesi Fatih Camii’nde öğle vakti kılınan cenaze namazına; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Kocaeli Vali Yardımcısı Yusuf Cıbır, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, AK Parti Gebze İlçe Teşkilat başkanı Mustafa Önal, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, DEVA Partisi ilçe yöneticileri Ahmet Yaman ve İlhan Avutman, muhtarlar, meclis üyeleri, eğitim sendikalarının başkan ve yöneticileri ile öğrenciler, okul idarecileri ve kalabalık bir çevre sakini katıldı.

Mert Efe’nin öğretmen ve öğrenci arkadaşlarının yanı sıra çok sayıda seveni gözyaşlarına hakim olamadı. Cenaze namazını kıldıran Gebze Müftüsü Selçuk Kılıçbay, Mert Efe’nin okulda tüm arkadaşlarına namaz kılmaları tavsiyesinde bulunduğuna dikkat çekerek, “Herhalde iyi bir Müslüman olduğuna şahitlik için bu yeterli” dedi. Sibel ve Güven Akıllı çiftinin 4 çocuğundan en büyüğü olan Mert Efe daha sonra Pelitli mezarlığında toprağa verildi. Cenaze namazı öncesi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ile siyasi parti başkanları ve STK temsilcileri Güven Akıllı ve yakınlarına başsağlığı dileklerini ilettiler.

Öte yandan kazada ölen diğer öğrenci Esma Nur Avcı ise toprağa verilmek üzere Aksaray7a gönderilirken, kaza öncesi servis aracının çarpması sonucu ölen Birsen Giriş’in de misafir olarak Gebze’ye geldiği, Derince’de toprağa verileceği öğrenildi. Daha önce öldüğü söylenen servis sürücüsü Mehmet Özdemir’in ölmediği, kaza sonrası bir ayağının kesildiği öğrenildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.