Bizim Çocuklar, Ulu Önderimiz Atatürk’ü Andı!

Spor 11.11.2021 - 09:40, Güncelleme: 11.11.2021 - 09:40
 

Bizim Çocuklar, Ulu Önderimiz Atatürk’ü Andı!

Bizim Çocuklar, Ulu Önderimiz Atatürk’ü Andı!

A Millî Takımımız, aramızdan ayrılışının 83. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk için bir anma töreni gerçekleştirildi. Ay-Yıldızlı teknik heyetimiz ve futbolcularımız, Cebelitarık ve Karadağ karşılaşmaları için kampta bulundukları TFF Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde Ata'mız için saat 09.05'te bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. BÜYÜK ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü SAYGIYLA ANIYORUZ TFF 10 Kasım için resmi web sitesinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. Cumhuriyetimizin kurucusu, İstiklal Savaşı'mızın önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikal edişinin 83'üncü yıl dönümünde sevgi, saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. Sonsuza dek kalbimizde yer alacak Atamızın "Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz" sözleriyle bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti'ni ilelebet yaşatmak için onun izinde kararlılıkla yürümeye devam ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz.
Bizim Çocuklar, Ulu Önderimiz Atatürk’ü Andı!

A Millî Takımımız, aramızdan ayrılışının 83. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk için bir anma töreni gerçekleştirildi.

Ay-Yıldızlı teknik heyetimiz ve futbolcularımız, Cebelitarık ve Karadağ karşılaşmaları için kampta bulundukları TFF Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde Ata'mız için saat 09.05'te bir dakikalık saygı duruşunda bulundu.

BÜYÜK ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü SAYGIYLA ANIYORUZ

TFF 10 Kasım için resmi web sitesinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. Cumhuriyetimizin kurucusu, İstiklal Savaşı'mızın önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikal edişinin 83'üncü yıl dönümünde sevgi, saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. Sonsuza dek kalbimizde yer alacak Atamızın "Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz" sözleriyle bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti'ni ilelebet yaşatmak için onun izinde kararlılıkla yürümeye devam ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.