Başkan Yıldırım Öğrencilerle Beraber Bocce Oynadı

Spor 11.11.2021 - 10:17, Güncelleme: 11.11.2021 - 10:17
 

Başkan Yıldırım Öğrencilerle Beraber Bocce Oynadı

Başkan Yıldırım Öğrencilerle Beraber Bocce Oynadı

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 10 Kasım Atatürk’ü anma etkinlikleri dahilinde organize edilen turnuvada öğrencilerle beraber bocce oynadı. 10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinlikleri kapsamında, Gölcük Belediyesi, Gölcük Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Gölcük Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde, okullar Atatürk Kupası Bocce Turnuvası gerçekleştirildi. 17 Ağustos Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvada öğrencilerle buluşan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım, öğrencilerle birlikte bocce oynadı. 35 ÖĞRENCİ YARIŞTI Rekabeti bol anlara tanıklık edilen turnuvada Çakabey Anadolu Lisesi, Gölcük Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, 15 Temmuz Şehitleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yaşama Sevinci Özel Eğitim Uygulama Okulu’ndan toplamda 35 öğrenci mücadele etti. Turnuvada dereceye giren öğrencilere ödüllerini ise Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Ceyhan verdi.
Başkan Yıldırım Öğrencilerle Beraber Bocce Oynadı

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 10 Kasım Atatürk’ü anma etkinlikleri dahilinde organize edilen turnuvada öğrencilerle beraber bocce oynadı.

10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinlikleri kapsamında, Gölcük Belediyesi, Gölcük Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Gölcük Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde, okullar Atatürk Kupası Bocce Turnuvası gerçekleştirildi. 17 Ağustos Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvada öğrencilerle buluşan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım, öğrencilerle birlikte bocce oynadı.

35 ÖĞRENCİ YARIŞTI

Rekabeti bol anlara tanıklık edilen turnuvada Çakabey Anadolu Lisesi, Gölcük Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, 15 Temmuz Şehitleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yaşama Sevinci Özel Eğitim Uygulama Okulu’ndan toplamda 35 öğrenci mücadele etti. Turnuvada dereceye giren öğrencilere ödüllerini ise Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Ceyhan verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.