Kocaelispor Yapısoy İle Sponsorluk Anlaşması İmzaladı

Spor 11.11.2021 - 10:19, Güncelleme: 11.11.2021 - 10:19
 

Kocaelispor Yapısoy İle Sponsorluk Anlaşması İmzaladı

Kocaelispor Yapısoy İle Sponsorluk Anlaşması İmzaladı

Kocaelispor eski yöneticilerden Yunus Merttürk’ün sahibi olduğu Yapısoy şirketiyle yeni bir sponsorluk anlaşması imzaladı. YEDEK KULÜBELERİNİN ÜZERİNDEKİ ALANA Şirket stadyumdaki led panoların ardından yedek kulübelerinin üzerindeki alana da reklam verdi. Sözleşmeyi kulüpte Başkan Engin Koyun ile Yapısoy firması adına avukat Özlem Feyzioğlu imzaladı. Yeni anlaşmadan kulübün kasasına girecek rakamla ilgili bilgilendirme yapılmadı. Bilindiği üzere Yapısoy şirketinin sahibi Yunus Merttürk geçtiğimiz sezon göğüs forma sponsorluğundan kulübe ciddi bir destek sağlamıştı.
Kocaelispor Yapısoy İle Sponsorluk Anlaşması İmzaladı

Kocaelispor eski yöneticilerden Yunus Merttürk’ün sahibi olduğu Yapısoy şirketiyle yeni bir sponsorluk anlaşması imzaladı.

YEDEK KULÜBELERİNİN ÜZERİNDEKİ ALANA

Şirket stadyumdaki led panoların ardından yedek kulübelerinin üzerindeki alana da reklam verdi. Sözleşmeyi kulüpte Başkan Engin Koyun ile Yapısoy firması adına avukat Özlem Feyzioğlu imzaladı. Yeni anlaşmadan kulübün kasasına girecek rakamla ilgili bilgilendirme yapılmadı. Bilindiği üzere Yapısoy şirketinin sahibi Yunus Merttürk geçtiğimiz sezon göğüs forma sponsorluğundan kulübe ciddi bir destek sağlamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.