Feci Kazadan Bir Acı Haber Daha

Kocaeli 11.11.2021 - 10:26, Güncelleme: 11.11.2021 - 10:28
 

Feci Kazadan Bir Acı Haber Daha

Feci Kazadan Bir Acı Haber Daha

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde midibüsün dere yatağına devrilmesi sonucu yaralanan öğrencilerden biri daha yaşamını yitirdi. Beylikbağı Ankara ve Fikri Altıokka caddelerinin kesiştiği mevkide seyreden Mehmet Ö. idaresindeki 41 P 0860 plakalı servis midibüsünün dün yoldan geçen kadına çarptıktan sonra bağlantı köprüsünden dere yatağına devrilmesi sonucu yaralanan öğrencilerden Rabia Üst (14) kaldırıldığı hastanede yaşam savaşını kaybetti. Üst'ün ölümüyle kazada yaşamını yitirenlerin sayısı 4'e yükseldi. Tedavileri tamamlanan 2 öğrencinin taburcu edildiği kazaya ilişkin sürücü Mehmet Ö. ile yaralı 15 öğrencinin hastanelerdeki tedavileri devam ediyor. Kazada, midibüsün çarptığı Birsen Giriş ile öğrenci Mert Efe Akıllı (13) hayatını kaybetmiş, servis sürücüsü Mehmet Ö. ile midibüsteki 19 öğrenci yaralanmıştı. Öğrencilerden Esma Nur Avcı (14) da daha sonra tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti. Kazada ölü sayısı 4 oldu Beylikbağı Mahallesi ile mimar Sinan Mahallesinin kesiminde meydana gelen servis kazasında ölü sayısı dörde yükseldi. Alınan Bilgiye göre, lise öğrencilerinden Rabia Üst tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Ulus Mahallesinde ikamet eden Murat Üst’ü kızı olan Rabia Üst, bugün öğle namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Bilindiği gibi kazada daha önce de Lise birinci sınıf öğrencisi Mert Efe Akıllı (14), ile diğer öğrenci Esma Nur Avcı ve Gebze’ye hasta olan annesini ziyarete gelen Birsen Giriş’in de vefat etmiş, Esma Nur Avcı memleketi Aksayar’da, Birsen Girişçi ise dün Derince’de toprağa verilmişti. .
Feci Kazadan Bir Acı Haber Daha

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde midibüsün dere yatağına devrilmesi sonucu yaralanan öğrencilerden biri daha yaşamını yitirdi.

Beylikbağı Ankara ve Fikri Altıokka caddelerinin kesiştiği mevkide seyreden Mehmet Ö. idaresindeki 41 P 0860 plakalı servis midibüsünün dün yoldan geçen kadına çarptıktan sonra bağlantı köprüsünden dere yatağına devrilmesi sonucu yaralanan öğrencilerden Rabia Üst (14) kaldırıldığı hastanede yaşam savaşını kaybetti.

Üst'ün ölümüyle kazada yaşamını yitirenlerin sayısı 4'e yükseldi. Tedavileri tamamlanan 2 öğrencinin taburcu edildiği kazaya ilişkin sürücü Mehmet Ö. ile yaralı 15 öğrencinin hastanelerdeki tedavileri devam ediyor.

Kazada, midibüsün çarptığı Birsen Giriş ile öğrenci Mert Efe Akıllı (13) hayatını kaybetmiş, servis sürücüsü Mehmet Ö. ile midibüsteki 19 öğrenci yaralanmıştı. Öğrencilerden Esma Nur Avcı (14) da daha sonra tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti.

Kazada ölü sayısı 4 oldu

Beylikbağı Mahallesi ile mimar Sinan Mahallesinin kesiminde meydana gelen servis kazasında ölü sayısı dörde yükseldi. Alınan Bilgiye göre, lise öğrencilerinden Rabia Üst tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Ulus Mahallesinde ikamet eden Murat Üst’ü kızı olan Rabia Üst, bugün öğle namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Bilindiği gibi kazada daha önce de Lise birinci sınıf öğrencisi Mert Efe Akıllı (14), ile diğer öğrenci Esma Nur Avcı ve Gebze’ye hasta olan annesini ziyarete gelen Birsen Giriş’in de vefat etmiş, Esma Nur Avcı memleketi Aksayar’da, Birsen Girişçi ise dün Derince’de toprağa verilmişti. .

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.