Karatede Darıca Rüzgarı

Darıca 11.11.2021 - 12:25, Güncelleme: 11.11.2021 - 12:25
 

Karatede Darıca Rüzgarı

Karatede Darıca Rüzgarı

Eray Şamdan ile ülkemize Karate branşında ilk madalyayı getiren Darıca Belediyesi, yeni şampiyonlar yetiştirmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda 11. Shotokan Karate Şampiyonası’na 5 sporcuyla katılan Darıca Belediyesi, 5’te 5 yaparak tüm sporcular ile madalya kazandı. Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü, karate branşında yeni şampiyonlar yetiştirmeye devam ediyor. Eray şamdan ile Olimpiyat ikincisi olarak ülkemize Karate branşında ilk madalyayı getiren Darıca Belediyesi, karatede adından söz ettirmeyi sürdürüyor. 27 ülkeden 1800 sporcunun katıldığı 11. Shotokan Karate Şampiyonası’na 5 sporcu ile katılan Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü, büyük bir başarı elde etti. Darıca Belediyesi sporcularından Furkan Sertel, 57 kiloda üçüncü, Muhammet Emin Akçay, 70 kiloda üçüncü, Taylan Cemal Sakin, 70 kiloda ikinci ve Ahmet Berke Ertan da 75 kiloda ikinci olurken 21 Yaş Altında Eren Adil Yılmazer de 75 kiloda üçüncü olarak büyük bir başarı yakaladılar. Takımlar kategorisinde ise Muhammet Emin Akçay, Ahmet Berke Ertan, Taylan Cemal Sakin ve Furkan Sertel’den oluşan takımımız rakiplerini geçerek yarı finale yükselme başarısı gösterdi. Yarı Finalde rakibine yenilen Darıca Belediyesi karate takımı üçüncü oldu. BAŞKAN BIYIK: HER BRANŞA DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ Genç sporcuları tebrik eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, spor şehri Darıca hedefi için emin adımlarla yürüdüklerini ifade ederek “Darıca Belediyesi sporun her branşına yatırım yapmaya devam ediyor. Spor şehri Darıca hedefimiz için yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. 11. Shotokan Karate Şampiyonası’na katılan karate takımımızın başarısı bizleri mutlu etti. Genç sporcularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum. Karate bizim en önemli branşlarımızdan biri. Olimpiyat ikincisi çıkardığımız branş. Eray Şamdan kardeşimizin peşinden pırıl pırıl gençlerimiz yetişiyor. Her branşa destek olmaya ve yatırım yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.  
Karatede Darıca Rüzgarı

Eray Şamdan ile ülkemize Karate branşında ilk madalyayı getiren Darıca Belediyesi, yeni şampiyonlar yetiştirmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda 11. Shotokan Karate Şampiyonası’na 5 sporcuyla katılan Darıca Belediyesi, 5’te 5 yaparak tüm sporcular ile madalya kazandı.

Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü, karate branşında yeni şampiyonlar yetiştirmeye devam ediyor. Eray şamdan ile Olimpiyat ikincisi olarak ülkemize Karate branşında ilk madalyayı getiren Darıca Belediyesi, karatede adından söz ettirmeyi sürdürüyor. 27 ülkeden 1800 sporcunun katıldığı 11. Shotokan Karate Şampiyonası’na 5 sporcu ile katılan Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü, büyük bir başarı elde etti. Darıca Belediyesi sporcularından Furkan Sertel, 57 kiloda üçüncü, Muhammet Emin Akçay, 70 kiloda üçüncü, Taylan Cemal Sakin, 70 kiloda ikinci ve Ahmet Berke Ertan da 75 kiloda ikinci olurken 21 Yaş Altında Eren Adil Yılmazer de 75 kiloda üçüncü olarak büyük bir başarı yakaladılar. Takımlar kategorisinde ise Muhammet Emin Akçay, Ahmet Berke Ertan, Taylan Cemal Sakin ve Furkan Sertel’den oluşan takımımız rakiplerini geçerek yarı finale yükselme başarısı gösterdi. Yarı Finalde rakibine yenilen Darıca Belediyesi karate takımı üçüncü oldu.

BAŞKAN BIYIK: HER BRANŞA DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Genç sporcuları tebrik eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, spor şehri Darıca hedefi için emin adımlarla yürüdüklerini ifade ederek “Darıca Belediyesi sporun her branşına yatırım yapmaya devam ediyor. Spor şehri Darıca hedefimiz için yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. 11. Shotokan Karate Şampiyonası’na katılan karate takımımızın başarısı bizleri mutlu etti. Genç sporcularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum. Karate bizim en önemli branşlarımızdan biri. Olimpiyat ikincisi çıkardığımız branş. Eray Şamdan kardeşimizin peşinden pırıl pırıl gençlerimiz yetişiyor. Her branşa destek olmaya ve yatırım yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.