19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Terörist Kıskıvrak Yakalandı

Kocaeli 11.11.2021 - 14:33, Güncelleme: 11.11.2021 - 14:33
 

Terörist Kıskıvrak Yakalandı

Terörist Kıskıvrak Yakalandı

Kocaeliİ’de, jandarmanın operasyonu ile PKK/YPG terör örgütü üyesi olduğu ve Suriye'de silahlı eylemlere katıldığı belirlenen M.H. yakalandı. Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, PKK/YPG terör örgütü üyesi olduğu ve Suriye'de örgüt adına silahlı eylemlere katıldığı belirlenen M.H.’nin Kocaeli'de olduğunu belirledi. Suriye'nin Haseke bölgesinde askeri ve siyasi yönde eğitimler aldığı tespit edilen M.H., jandarmanın operasyonuyla yakalanarak gözaltına alındı. Türkiye'ye kaçak yollarla girdiği ve İzmir üzerinden Avrupa'ya kaçmayı planladığı tespit edilen M.H, jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.
Terörist Kıskıvrak Yakalandı

Kocaeliİ’de, jandarmanın operasyonu ile PKK/YPG terör örgütü üyesi olduğu ve Suriye'de silahlı eylemlere katıldığı belirlenen M.H. yakalandı.

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, PKK/YPG terör örgütü üyesi olduğu ve Suriye'de örgüt adına silahlı eylemlere katıldığı belirlenen M.H.’nin Kocaeli'de olduğunu belirledi. Suriye'nin Haseke bölgesinde askeri ve siyasi yönde eğitimler aldığı tespit edilen M.H., jandarmanın operasyonuyla yakalanarak gözaltına alındı. Türkiye'ye kaçak yollarla girdiği ve İzmir üzerinden Avrupa'ya kaçmayı planladığı tespit edilen M.H, jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.