Cemil Yaman: Kocaelispor Eskisi Gibi İstanbul Ekiplerine Kök Söktürecek!

Spor 12.11.2021 - 10:27, Güncelleme: 12.11.2021 - 10:27
 

Cemil Yaman: Kocaelispor Eskisi Gibi İstanbul Ekiplerine Kök Söktürecek!

Cemil Yaman: Kocaelispor Eskisi Gibi İstanbul Ekiplerine Kök Söktürecek!

Kocaeli AKP Milletvekili Cemil Yaman, Kocaelispor – Bursaspor müsabakasını takip edenler arasındaydı. Yaman, Kocaelispor’un eski günlerdeki gibi İstanbul ekiplerine kök söktüreceğine inandığını ifade etti. İSTANBUL EKİPLERİNİ EVİNE ELİ BOŞ GÖNDERİR İki güzide kulüp Kocaelispor ve Bursaspor’un Süper Lig’de bulunması gerektiğini belirten Yaman sözlerine şu şekilde devam etti: İki kulüp de hak ettiği yerde değil. Yerleri Süper Lig’dir. Kocaelispor her ligde olduğu gibi bu ligde de favoridir. Umarım Kocaelispor eski şanlı günlerini yakalar ve bu statta Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ı geçmiş yıllarda olduğu gibi evine eli boş gönderir. BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TAHİR BÜYÜKAKIN’A AYRICA TEŞEKKÜR EDİYORUM Bursaspor da güzide bir kulübümüz. Bu iki kulübün rekabeti her zaman seyirciyi stada çekmiştir. Kocaelispor’u Süper Lig’de görmek istiyoruz. Kocaeli şehir olarak buna hazır. Bu anlamda emek veren futbolcuları, teknik heyeti, başkanı ve ekibini kutluyorum. Kulübe her zaman büyük destekleri olan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a ayrıca teşekkür ediyorum.
Cemil Yaman: Kocaelispor Eskisi Gibi İstanbul Ekiplerine Kök Söktürecek!

Kocaeli AKP Milletvekili Cemil Yaman, Kocaelispor – Bursaspor müsabakasını takip edenler arasındaydı. Yaman, Kocaelispor’un eski günlerdeki gibi İstanbul ekiplerine kök söktüreceğine inandığını ifade etti.

İSTANBUL EKİPLERİNİ EVİNE ELİ BOŞ GÖNDERİR

İki güzide kulüp Kocaelispor ve Bursaspor’un Süper Lig’de bulunması gerektiğini belirten Yaman sözlerine şu şekilde devam etti: İki kulüp de hak ettiği yerde değil. Yerleri Süper Lig’dir. Kocaelispor her ligde olduğu gibi bu ligde de favoridir. Umarım Kocaelispor eski şanlı günlerini yakalar ve bu statta Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ı geçmiş yıllarda olduğu gibi evine eli boş gönderir.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TAHİR BÜYÜKAKIN’A AYRICA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Bursaspor da güzide bir kulübümüz. Bu iki kulübün rekabeti her zaman seyirciyi stada çekmiştir. Kocaelispor’u Süper Lig’de görmek istiyoruz. Kocaeli şehir olarak buna hazır. Bu anlamda emek veren futbolcuları, teknik heyeti, başkanı ve ekibini kutluyorum. Kulübe her zaman büyük destekleri olan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a ayrıca teşekkür ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.