Okullar Bugün Tatil Oluyor

Eğitim 12.11.2021 - 10:42, Güncelleme: 12.11.2021 - 10:42
 

Okullar Bugün Tatil Oluyor

Okullar Bugün Tatil Oluyor

Bu sene 6 Eylül’de yeniden başlayan “Yüz yüze eğitim”de ilk ara tatil bugün başlıyor İlk, orta ve liselerde bugün başlayacak tatil, 22 Kasım’a dek sürecek. İlk kez öğretmenler de bu bir haftalık dönemde idari izinli sayılacaklar ve okullara gitmeyecekler. Milyonlarca öğretmen ve öğrencinin tatile çıkmasıyla, büyük şehirlerdeki trafik yoğunluğunda bir miktar rahatlama bekleniyor. Eğitimde yarıyıl tatili 21 Ocak-7 Şubat tarihlerinde yapılacak. Eğitim yılı ise 17 Haziran’da sona erecek.
Okullar Bugün Tatil Oluyor

Bu sene 6 Eylül’de yeniden başlayan “Yüz yüze eğitim”de ilk ara tatil bugün başlıyor

İlk, orta ve liselerde bugün başlayacak tatil, 22 Kasım’a dek sürecek. İlk kez öğretmenler de bu bir haftalık dönemde idari izinli sayılacaklar ve okullara gitmeyecekler. Milyonlarca öğretmen ve öğrencinin tatile çıkmasıyla, büyük şehirlerdeki trafik yoğunluğunda bir miktar rahatlama bekleniyor. Eğitimde yarıyıl tatili 21 Ocak-7 Şubat tarihlerinde yapılacak. Eğitim yılı ise 17 Haziran’da sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.