Yuvacık’tan Korkutan Haber

Kocaeli 12.11.2021 - 12:54, Güncelleme: 12.11.2021 - 12:54
 

Yuvacık’tan Korkutan Haber

Yuvacık’tan Korkutan Haber

Kocaeli’nin çok önemli bir bölümünün içme suyu ihtiyacını karşılayan, 51 milyon metreküp su kapasitesine sahip Yuvacık Barajı’nda su seviyesi yüzde 39’a geriledi. KURAKLIK KAPIDA Kocaeli’nin içme suyu ihtiyacının çok önemli bir bölümünü karşılayan, tam doluluk kapasitesi 51 milyon 13 bin metreküp olan Yuvacık Barajı’ndaki doluluk oranı, İSU’nun resmi internet sitesindeki verilere göre 11 Kasım tarihi itibariyle yüzde 39’a düştü. Yuvacık Barajı’nda 19 milyon 1800 bin metreküp su bulunuyor. Geçtiğimiz haftalarda yağan sağanak yağmur barajda su seviyesini biraz olsun yükseltse bile son iki haftadır yaşanan kuraklık, barajdaki su seviyesini geriletti. Kandıra bölgesinde içme suyu ihtiyacını karşılayan Namazgâh Barajı’ndaki su seviyesi ise yüzde 70. Barajdaki su miktarı  15 milyon 920 bin metreküp.
Yuvacık’tan Korkutan Haber

Kocaeli’nin çok önemli bir bölümünün içme suyu ihtiyacını karşılayan, 51 milyon metreküp su kapasitesine sahip Yuvacık Barajı’nda su seviyesi yüzde 39’a geriledi.

KURAKLIK KAPIDA

Kocaeli’nin içme suyu ihtiyacının çok önemli bir bölümünü karşılayan, tam doluluk kapasitesi 51 milyon 13 bin metreküp olan Yuvacık Barajı’ndaki doluluk oranı, İSU’nun resmi internet sitesindeki verilere göre 11 Kasım tarihi itibariyle yüzde 39’a düştü. Yuvacık Barajı’nda 19 milyon 1800 bin metreküp su bulunuyor. Geçtiğimiz haftalarda yağan sağanak yağmur barajda su seviyesini biraz olsun yükseltse bile son iki haftadır yaşanan kuraklık, barajdaki su seviyesini geriletti. Kandıra bölgesinde içme suyu ihtiyacını karşılayan Namazgâh Barajı’ndaki su seviyesi ise yüzde 70. Barajdaki su miktarı  15 milyon 920 bin metreküp.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.