Körfezin İncisi Seri Galibiyetler Almak İstiyor

Spor 13.11.2021 - 09:36, Güncelleme: 13.11.2021 - 09:36
 

Körfezin İncisi Seri Galibiyetler Almak İstiyor

Körfezin İncisi Seri Galibiyetler Almak İstiyor

TFF 3. Lig 2.Grupta mücadele eden temsilcimiz, Redoks Darıca Gençlerbirliği 11. Haftanın tamamlanmasıyla 10 puan ile 14. sırada bulunuyor. Ligde 2 galibiyet 4 beraberlik ve 4 yenilgisi olan sarı-yeşillilerin, önümüzdeki haftalarda tek düşüncesi seri galibiyetler alarak üst sıralara çıkmak istiyor. PAROLA MUTLAK 3 PUAN Sezon başından beri iyi oyunlar oynasa da istediği istikrarı henüz yakalayamayan temsilcimiz, geçtiğimiz hafta sadece 2 müsabaka kazanabilen ve ligin son sırasında yer alan Kızılcabölükspor  ile 2-2 berabere kalmıştı. Bu hafta evinde Başkent Üniversitesi Alanya Kestel Spor’u konuk edecek sarı yeşillilerde parola mutlak 3 puan olacak.
Körfezin İncisi Seri Galibiyetler Almak İstiyor

TFF 3. Lig 2.Grupta mücadele eden temsilcimiz, Redoks Darıca Gençlerbirliği 11. Haftanın tamamlanmasıyla 10 puan ile 14. sırada bulunuyor. Ligde 2 galibiyet 4 beraberlik ve 4 yenilgisi olan sarı-yeşillilerin, önümüzdeki haftalarda tek düşüncesi seri galibiyetler alarak üst sıralara çıkmak istiyor.

PAROLA MUTLAK 3 PUAN

Sezon başından beri iyi oyunlar oynasa da istediği istikrarı henüz yakalayamayan temsilcimiz, geçtiğimiz hafta sadece 2 müsabaka kazanabilen ve ligin son sırasında yer alan Kızılcabölükspor  ile 2-2 berabere kalmıştı. Bu hafta evinde Başkent Üniversitesi Alanya Kestel Spor’u konuk edecek sarı yeşillilerde parola mutlak 3 puan olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.