"Bi Hareketine Bakar Hayat" Projesi

Gebze 13.11.2021 - 10:08, Güncelleme: 13.11.2021 - 10:08
 

"Bi Hareketine Bakar Hayat" Projesi

"Bi Hareketine Bakar Hayat" Projesi

İçişleri Bakanlığı tarafından trafik güvenliğinin en üst noktaya taşınması, denetim faaliyetlerinin etkinliğinin arttırılması, kamuoyu farkındalığının en üst noktaya taşınması amacıyla başlatılan “Bi Hareketine Bakar Hayat” kampanyası kapsamında 81 ilde eş zamanlı yapılan "Emniyet Kemeri Uygulaması" ve emniyet kemeri kullanmanın önemi konusunda sürücüler ve vatandaşlar Gebze’de Kaymakam Mustafa Güler tarafından bilgilendirildi. McDonald’s uygulama noktası ve Eskihisar Jandarma Karakolu Feribot İskelesi önünde gerçekleştirilen uygulamada Kaymakam Mustafa Güler’e İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, İlçe Jandarma Komutan Vekili Üsteğmen Muharrem Poyrazoğlu, emniyet ve jandarma personelleri eşlik etti. "Bi Hareketine Bakar Hayat" projesi doğrultusunda uygulama noktaları üzerinde yapılan denetimde sürücülerin emniyet kemeri kullanıp kullanmadıklarını kontrol eden Kaymakam Güler, sürücülerin trafik kurallarına uymaları,  direksiyon başındayken telefonla konuşmamaları, yorgun ve uykusuzken asla trafiğe çıkmamaları ve hız sınırı ihlali yapmamaları yönünde uyarılarda bulundu. Daha sonra Kaymakam Güler, sürücülere çikolata, maske ikramında bulunarak emniyet kemeri takmanın önemiyle ilgili broşürler dağıttı.  
"Bi Hareketine Bakar Hayat" Projesi

İçişleri Bakanlığı tarafından trafik güvenliğinin en üst noktaya taşınması, denetim faaliyetlerinin etkinliğinin arttırılması, kamuoyu farkındalığının en üst noktaya taşınması amacıyla başlatılan “Bi Hareketine Bakar Hayat” kampanyası kapsamında 81 ilde eş zamanlı yapılan "Emniyet Kemeri Uygulaması" ve emniyet kemeri kullanmanın önemi konusunda sürücüler ve vatandaşlar Gebze’de Kaymakam Mustafa Güler tarafından bilgilendirildi.

McDonald’s uygulama noktası ve Eskihisar Jandarma Karakolu Feribot İskelesi önünde gerçekleştirilen uygulamada Kaymakam Mustafa Güler’e İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, İlçe Jandarma Komutan Vekili Üsteğmen Muharrem Poyrazoğlu, emniyet ve jandarma personelleri eşlik etti.

"Bi Hareketine Bakar Hayat" projesi doğrultusunda uygulama noktaları üzerinde yapılan denetimde sürücülerin emniyet kemeri kullanıp kullanmadıklarını kontrol eden Kaymakam Güler, sürücülerin trafik kurallarına uymaları,  direksiyon başındayken telefonla konuşmamaları, yorgun ve uykusuzken asla trafiğe çıkmamaları ve hız sınırı ihlali yapmamaları yönünde uyarılarda bulundu. Daha sonra Kaymakam Güler, sürücülere çikolata, maske ikramında bulunarak emniyet kemeri takmanın önemiyle ilgili broşürler dağıttı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.