LPG'ye Zam Mı Geldi?

Gündem 13.11.2021 - 10:27, Güncelleme: 13.11.2021 - 10:27
 

LPG'ye Zam Mı Geldi?

LPG'ye Zam Mı Geldi?

LPG'ye zam mı geldi? LGP (otogaz) ne kadar oldu? Türkiye enerji ihtiyacının çok büyük kısmını yurt dışından ithal ediyor. Dolayısıyla döviz kurlarında yaşanan yukarı yönlü hareket enerji ürünlerine zam olarak yansıyor. Petrol ürünlerine gelen zamların ardından bir zam da LPG'ye geliyor. LPG'ye 15 Kasım'dan itibaren 25 kuruş zam geleceği iddia edildi. İşte güncel LPG fiyatları... Dünya petrol piyasasında yaşanan talep fazlası ve yurt içinde TL'nin değer kaybetmesi enerji ürünlerine zam olarak yansıyor. LPG'li araç sahiplerini üzen bir gelişme daha yaşandı. Petrol ve akaryakıt ürünlerine gelen zamların ardından bir zam da LPG'ye geliyor.  LPG'ye zam mı geldi? LPG'ye 2 Kasım'da 49 kuruşluk zam yapılmıştı. LPG'ye bir zam daha geliyor. LPG'ye 25 kuruşluk zam geleceği konuşuluyor. Zamlı yeni fiyat 15 Kasım'da yürürlüğe girecek Haber Global'de yer alan habere göre, zamlı fiyat, 15 Kasım pazartesiyi salıya bağlayan gece yürürlüğe girecek. LPG ne kadar olacak? Gelecek olan 25 kuruşluk zamla birlikte İstanbul, İzmir, Ankara'da LPG'nin litresi 7 lira seviyesine kadar çıkacak. Otogaz nedir? Otogaz, bütan ve propan gazlarının belirli oranda birleşiminden oluşan ham petrol ve doğalgazdan elde edilen LPG (liquefied petrolium gases) sıvılaştırılmış petrol gazının araçlarda yakıt olarak kullanılan formuna verilen isimdir. Benzin ve motorin gibi petrol kökenli diğer yakıtlara göre emisyon seviyesi çok düşüktür ve çevreci bir yakıttır.    
LPG'ye Zam Mı Geldi?

LPG'ye zam mı geldi? LGP (otogaz) ne kadar oldu? Türkiye enerji ihtiyacının çok büyük kısmını yurt dışından ithal ediyor. Dolayısıyla döviz kurlarında yaşanan yukarı yönlü hareket enerji ürünlerine zam olarak yansıyor. Petrol ürünlerine gelen zamların ardından bir zam da LPG'ye geliyor. LPG'ye 15 Kasım'dan itibaren 25 kuruş zam geleceği iddia edildi. İşte güncel LPG fiyatları...

Dünya petrol piyasasında yaşanan talep fazlası ve yurt içinde TL'nin değer kaybetmesi enerji ürünlerine zam olarak yansıyor. LPG'li araç sahiplerini üzen bir gelişme daha yaşandı. Petrol ve akaryakıt ürünlerine gelen zamların ardından bir zam da LPG'ye geliyor. 

LPG'ye zam mı geldi?

LPG'ye 2 Kasım'da 49 kuruşluk zam yapılmıştı. LPG'ye bir zam daha geliyor. LPG'ye 25 kuruşluk zam geleceği konuşuluyor. Zamlı yeni fiyat 15 Kasım'da yürürlüğe girecek Haber Global'de yer alan habere göre, zamlı fiyat, 15 Kasım pazartesiyi salıya bağlayan gece yürürlüğe girecek.

LPG ne kadar olacak?

Gelecek olan 25 kuruşluk zamla birlikte İstanbul, İzmir, Ankara'da LPG'nin litresi 7 lira seviyesine kadar çıkacak.

Otogaz nedir?

Otogaz, bütan ve propan gazlarının belirli oranda birleşiminden oluşan ham petrol ve doğalgazdan elde edilen LPG (liquefied petrolium gases) sıvılaştırılmış petrol gazının araçlarda yakıt olarak kullanılan formuna verilen isimdir.

Benzin ve motorin gibi petrol kökenli diğer yakıtlara göre emisyon seviyesi çok düşüktür ve çevreci bir yakıttır.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.