Nazer Plaza’da Görkemli Açılış

Kocaeli 15.11.2021 - 08:00, Güncelleme: 15.11.2021 - 13:44
 

Nazer Plaza’da Görkemli Açılış

Nazer Plaza’da Görkemli Açılış

Bölgemizde otomotiv sektörünün önemli ismi NAZER Plaza, yenilenen yüzü ve yeni bayilikleri ile yeniden hizmete açıldı. Nazer Otomotiv’in bundan sonra Peugeot, Citroen ve Opel markaları ile hizmet vereceği açıklandı. Nazer Plaza’nın E 5 üzerindeki yerinde düzenlenen açılışa; Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediey Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çirtçi, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sedattin Hülagü, Kocaeli eski milletvekili Hikmet Erenkaya, Gebze eski belediye başkanı Adnan Köşker, Darıca eski belediye başkanı Şükrü Karabacak, Grup PSA Türkiye Başkanı Olivier Cornuaille, Türkiye Opel Genel Müdürü Alpagut Girgin, Türkiye Citroen Genel Müdürü Selen Alkım, Türkiye Peugeot Müdürü İbrahim Anaç, OSB ve sanayi kuruluşları ile STK Başkan ve yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı. Açılışta konuşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, NAZER Plazanın yeni konseptinin hayırlı olmasını diledi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak da konuşmasında NAZER Plazanın yeni konseptinin bölgemize hayırlı olmasını diledi. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz da yeni işyerinin NAZER Ailesine hayırlı olması temennisinde bulundu. Kocaeli’de bulunan 11 OSB’nin müteşebbis heyeti başkanı olarak bu tür tabloların herkesi mutlu ettiğini söyleyen Vali Yavuz, NAZER ailesine başarı dileklerini iletti.  Daha sonra üç ayrı servis ve satış bayiliğinin açılış kurdelesi kesilerek işyeri gezildi ve yeni araçlarla ilgili katılımcılara bilgi verildi. NAZER Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Ertuğ tüm katılımcılarla yakından ilgilendi ve herkese teşekkür ettiDaha önce bünyesinde Kia ve Peugeot satış ve servis bayiliğini barındıran Nazer Otomotiv bünyesine katmış olduğu Opel ve Citroen satış servis bayilikleri ile bölgemizdeki büyük bir açığı kapatmış olacaklar.
Nazer Plaza’da Görkemli Açılış

Bölgemizde otomotiv sektörünün önemli ismi NAZER Plaza, yenilenen yüzü ve yeni bayilikleri ile yeniden hizmete açıldı. Nazer Otomotiv’in bundan sonra Peugeot, Citroen ve Opel markaları ile hizmet vereceği açıklandı.

Nazer Plaza’nın E 5 üzerindeki yerinde düzenlenen açılışa; Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediey Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çirtçi, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sedattin Hülagü, Kocaeli eski milletvekili Hikmet Erenkaya, Gebze eski belediye başkanı Adnan Köşker, Darıca eski belediye başkanı Şükrü Karabacak, Grup PSA Türkiye Başkanı Olivier Cornuaille, Türkiye Opel Genel Müdürü Alpagut Girgin, Türkiye Citroen Genel Müdürü Selen Alkım, Türkiye Peugeot Müdürü İbrahim Anaç, OSB ve sanayi kuruluşları ile STK Başkan ve yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, NAZER Plazanın yeni konseptinin hayırlı olmasını diledi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak da konuşmasında NAZER Plazanın yeni konseptinin bölgemize hayırlı olmasını diledi. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz da yeni işyerinin NAZER Ailesine hayırlı olması temennisinde bulundu. Kocaeli’de bulunan 11 OSB’nin müteşebbis heyeti başkanı olarak bu tür tabloların herkesi mutlu ettiğini söyleyen Vali Yavuz, NAZER ailesine başarı dileklerini iletti.  Daha sonra üç ayrı servis ve satış bayiliğinin açılış kurdelesi kesilerek işyeri gezildi ve yeni araçlarla ilgili katılımcılara bilgi verildi. NAZER Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Ertuğ tüm katılımcılarla yakından ilgilendi ve herkese teşekkür ettiDaha önce bünyesinde Kia ve Peugeot satış ve servis bayiliğini barındıran Nazer Otomotiv bünyesine katmış olduğu Opel ve Citroen satış servis bayilikleri ile bölgemizdeki büyük bir açığı kapatmış olacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.