Gelecek Körfez Bükin’e Emanet

Kocaeli 15.11.2021 - 14:54, Güncelleme: 15.11.2021 - 14:54
 

Gelecek Körfez Bükin’e Emanet

Gelecek Körfez Bükin’e Emanet

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanlığı görevine atandıktan sonra yoğun bir şekilde teşkilatlanma çalışmalarına ağırlık veren Serap Çakır, Körfez İlçe Başkanlığına Mustafa Bükin’i atadı. Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, Körfez İlçe Başkanlığı görevine atadığı Mustafa Bükin’e yetki belgesini verdi. Bükin’den beklentilerinin yüksek olduğunu vurgulayan başkan Çakır, başarı dileklerini iletti. Darıca ilçe başkanlığı atamasının da en kısa sürede yapılacağını vurgulayan başkan Çakır, sahada aldıkları enerjiyle teşkilatlanma çalışmalarını en kısa sürede tamamlayacaklarını söyledi. Yetki belgesini aldıktan sonra bir açıklama yapan Mustafa Bükin “Gelecek Partisi Körfez ilçe başkanlığı görevi şahsıma tevdi edilmiştir. Başta sayın genel başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve il başkanımız Serap Çakır olmak üzere bu süreçte güven telkin eden tüm büyüklerimize teşekkür ediyorum. Ülkemiz olağan üstü bir süreçten geçiyor. Bu süreçte halkımıza umut aşılayan partimizde yönetim organlarının önemi bir kat daha artıyor. Bizlere önemli görevler düşüyor. Vatandaşlarımızın inanç, kültür, hak, özgürlük, ekonomi ve cinsiyet ayrımı yapmadan öneri ve taleplerini göz ardı etmeden katılımcı ve müzakereci bir yönetim kurmak için elimden geleni yapacağım. En kısa sürede ilçe binamızı kiralayarak, yönetimimi oluşturacağım”  dedi. Mustafa BÜKİN kimdir? Aslen Bingöllü olan Mustafa Bükin, 01.04.1991 İstanbul doğumlu. 1995 yılından itibaren Kocaeli’de yaşayan, iş insanı Bükin, evli iki çocuk babası.
Gelecek Körfez Bükin’e Emanet

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanlığı görevine atandıktan sonra yoğun bir şekilde teşkilatlanma çalışmalarına ağırlık veren Serap Çakır, Körfez İlçe Başkanlığına Mustafa Bükin’i atadı.

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, Körfez İlçe Başkanlığı görevine atadığı Mustafa Bükin’e yetki belgesini verdi. Bükin’den beklentilerinin yüksek olduğunu vurgulayan başkan Çakır, başarı dileklerini iletti. Darıca ilçe başkanlığı atamasının da en kısa sürede yapılacağını vurgulayan başkan Çakır, sahada aldıkları enerjiyle teşkilatlanma çalışmalarını en kısa sürede tamamlayacaklarını söyledi.

Yetki belgesini aldıktan sonra bir açıklama yapan Mustafa Bükin “Gelecek Partisi Körfez ilçe başkanlığı görevi şahsıma tevdi edilmiştir. Başta sayın genel başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve il başkanımız Serap Çakır olmak üzere bu süreçte güven telkin eden tüm büyüklerimize teşekkür ediyorum. Ülkemiz olağan üstü bir süreçten geçiyor. Bu süreçte halkımıza umut aşılayan partimizde yönetim organlarının önemi bir kat daha artıyor. Bizlere önemli görevler düşüyor. Vatandaşlarımızın inanç, kültür, hak, özgürlük, ekonomi ve cinsiyet ayrımı yapmadan öneri ve taleplerini göz ardı etmeden katılımcı ve müzakereci bir yönetim kurmak için elimden geleni yapacağım. En kısa sürede ilçe binamızı kiralayarak, yönetimimi oluşturacağım”  dedi.

Mustafa BÜKİN kimdir?

Aslen Bingöllü olan Mustafa Bükin, 01.04.1991 İstanbul doğumlu. 1995 yılından itibaren Kocaeli’de yaşayan, iş insanı Bükin, evli iki çocuk babası.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.