19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebzeli Öğretmen Kazada Hayatını Kaybetti!

Gebze 15.11.2021 - 16:13, Güncelleme: 15.11.2021 - 16:13
 

Gebzeli Öğretmen Kazada Hayatını Kaybetti!

Gebzeli Öğretmen Kazada Hayatını Kaybetti!

Ada’da meydana gelen trafik kazasında TIR'a arkadan çarpan otomobildeki Gebzeli öğretmen Cem Duymaz (43), hayatını kaybetti. Duymaz’ın genç yaşta ölümü ailesi ve yakınları ile sevenleri arasında büyük üzüntüye yol açtı. Alınan bilgiye göre Adana'da otoyolda seyir halindeki TIR'a arkadan çarpan otomobildeki Cem Duymaz, olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada Duymaz'ın oğlu ile TIR şoförü de yaralandı. Kaza, Tarsus- Pozantı Otoyolu Tekir mevkiinde meydana geldi. Otoyolda Geb.ze Anibal Anadolu Lisesi müzik öğretmeni Cem Duymaz yönetimindeki 41 L 3179 plakalı otomobil, Ahmet Oğuz yönetimindeki 19 EL 676 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil, bariyerlere çarparak durabildi. Kazada otomobil sürücüsü Duymaz ile ismi öğrenilemeyen oğlu araçta sıkıştı. Diğer sürücülerin durumu bildirmesi üzerine kaza yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye erlerince sıkıştığı otomobilden çıkarılan Cem Duymaz'ın, hayatını kaybettiği belirlendi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan Duymaz'ın oğlu ile TIR şoförü Ahmet Oğuz ise ambulansla Pozantı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 17 YILLIK ÖĞRETMENDİ Gebzeli öğretmen Cem Duymaz’ın vefatını Anibal Anadolu Lisesi Müdürü Turan Atilla sosyal medya hesabından duyurdu. Duymaz’ın çevresinde sevilen biri olduğunu ifade eden Atilla, vefatının kendilerini de derinden yaraladığını söyledi. 17 yıllık öğretmen olan ve üç yıldır da Gebze Anibal Anadolu Lisesi’nde görev yapan 1 çocuk babası Cem Duymaz’ın Mersin’de yaşayan anne-babasının yanına gittiği, cenazesinin de memleketi Mersin’de toprağa verildiği öğrenildi. Cem Duymaz’a Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınları ile tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.
Gebzeli Öğretmen Kazada Hayatını Kaybetti!

Ada’da meydana gelen trafik kazasında TIR'a arkadan çarpan otomobildeki Gebzeli öğretmen Cem Duymaz (43), hayatını kaybetti. Duymaz’ın genç yaşta ölümü ailesi ve yakınları ile sevenleri arasında büyük üzüntüye yol açtı.

Alınan bilgiye göre Adana'da otoyolda seyir halindeki TIR'a arkadan çarpan otomobildeki Cem Duymaz, olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada Duymaz'ın oğlu ile TIR şoförü de yaralandı. Kaza, Tarsus- Pozantı Otoyolu Tekir mevkiinde meydana geldi. Otoyolda Geb.ze Anibal Anadolu Lisesi müzik öğretmeni Cem Duymaz yönetimindeki 41 L 3179 plakalı otomobil, Ahmet Oğuz yönetimindeki 19 EL 676 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil, bariyerlere çarparak durabildi. Kazada otomobil sürücüsü Duymaz ile ismi öğrenilemeyen oğlu araçta sıkıştı. Diğer sürücülerin durumu bildirmesi üzerine kaza yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye erlerince sıkıştığı otomobilden çıkarılan Cem Duymaz'ın, hayatını kaybettiği belirlendi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan Duymaz'ın oğlu ile TIR şoförü Ahmet Oğuz ise ambulansla Pozantı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

17 YILLIK ÖĞRETMENDİ

Gebzeli öğretmen Cem Duymaz’ın vefatını Anibal Anadolu Lisesi Müdürü Turan Atilla sosyal medya hesabından duyurdu. Duymaz’ın çevresinde sevilen biri olduğunu ifade eden Atilla, vefatının kendilerini de derinden yaraladığını söyledi. 17 yıllık öğretmen olan ve üç yıldır da Gebze Anibal Anadolu Lisesi’nde görev yapan 1 çocuk babası Cem Duymaz’ın Mersin’de yaşayan anne-babasının yanına gittiği, cenazesinin de memleketi Mersin’de toprağa verildiği öğrenildi. Cem Duymaz’a Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınları ile tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.