Tapu’da Büyük Değişim

Gebze 16.11.2021 - 14:38, Güncelleme: 16.11.2021 - 14:38
 

Tapu’da Büyük Değişim

Tapu’da Büyük Değişim

Gebze Tapu müdürlüğünde kısa sürede önemli değişiklikler yaşandı. Kumuşoğlu, “Tapuda işlem yaptırmak isteyenlerin tanıdık aramasına gerek yok, herkesin işlemlerini çok kısa sürede hallediyoruz” dedi. Yaklaşık bir buçuk yıl önce Gebze Tapu müdürlüğü görevine başlayan Ekmek Kumuşoğlu kurumda önemli değişikliklere imza attı. Kurumda fiziki anlamda da yapılan birçok değişim ve yenilikle tapudaki işlemlerin çok kısa sürede halledilmesi vatandaşları da oldukça mutlu etti. Kurumda göreve başladığında tapu müdürlüğü önündeki görüntünün kendisini çok rahatsız ettiğini söyleyen Gebze Tapu Müdürü Ekrem Kumuşoğlu; “Önce fiziki ortamda bir değişiklik yaptık. Zemin katta 150 kişilik bekleme salonu yaptık, üst katta da bekleme salonu var ancak buraya sadece imza işi olanları alıyoruz.  İşlem sürecini de hızlandırdık ve tüm evrakları hazır olan vatandaşların işlemleri çok kısa sürede bitiyor. Eskiden birileri kurumda iş yaptırmak için tanıdık arardı ama şimdi artık buna ihtiyaç kalmadı. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ ilkesinden hareket ederek vatandaşlarımızın işlerini kolaylaştırmak için tüm imkanlarımızı kullanıyoruz. Devletin bize sunmuş olduğu imkanları vatandaşlarımız için kullanmak zorundayız. Kuruma günlük ortalama 500 insan giriyor, norm kadroya göre % 40 personelle bu hizmeti veriyoruz. Personel sıkıntısı olmasa çok daha güzel olur. Kuruma gelen ve yasal sorunu olmayan herkesin işlemlerini çok kısa sürede tamamlıyoruz. Tapu müdürlüğünde işlem yapmak için kimsenin tanıdık aramasına gerek yok. Vatandaşlar 7/24 Web tapu üzerinden randevu işlemlerini yapabilirler. Kurumda yenilik yaparken Gebze Belediyesi ve Gebze Ticaret Odasından destek aldık, kendilerine teşekkür ediyoruz.  Yenilenen binamızda ayrıca engelli asansörü, iki ayrı bekleme salonu, personel dinlenme salonu, mescid ve danışma gibi birimler yaptık. Vatandaşlarımız da yapılan çalışmalardan çok mutlu olduğunu görmek bizi de ayrıca mutlu ediyor” dedi.
Tapu’da Büyük Değişim

Gebze Tapu müdürlüğünde kısa sürede önemli değişiklikler yaşandı. Kumuşoğlu, “Tapuda işlem yaptırmak isteyenlerin tanıdık aramasına gerek yok, herkesin işlemlerini çok kısa sürede hallediyoruz” dedi.

Yaklaşık bir buçuk yıl önce Gebze Tapu müdürlüğü görevine başlayan Ekmek Kumuşoğlu kurumda önemli değişikliklere imza attı. Kurumda fiziki anlamda da yapılan birçok değişim ve yenilikle tapudaki işlemlerin çok kısa sürede halledilmesi vatandaşları da oldukça mutlu etti. Kurumda göreve başladığında tapu müdürlüğü önündeki görüntünün kendisini çok rahatsız ettiğini söyleyen Gebze Tapu Müdürü Ekrem Kumuşoğlu; “Önce fiziki ortamda bir değişiklik yaptık. Zemin katta 150 kişilik bekleme salonu yaptık, üst katta da bekleme salonu var ancak buraya sadece imza işi olanları alıyoruz.  İşlem sürecini de hızlandırdık ve tüm evrakları hazır olan vatandaşların işlemleri çok kısa sürede bitiyor. Eskiden birileri kurumda iş yaptırmak için tanıdık arardı ama şimdi artık buna ihtiyaç kalmadı. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ ilkesinden hareket ederek vatandaşlarımızın işlerini kolaylaştırmak için tüm imkanlarımızı kullanıyoruz. Devletin bize sunmuş olduğu imkanları vatandaşlarımız için kullanmak zorundayız. Kuruma günlük ortalama 500 insan giriyor, norm kadroya göre % 40 personelle bu hizmeti veriyoruz. Personel sıkıntısı olmasa çok daha güzel olur. Kuruma gelen ve yasal sorunu olmayan herkesin işlemlerini çok kısa sürede tamamlıyoruz. Tapu müdürlüğünde işlem yapmak için kimsenin tanıdık aramasına gerek yok. Vatandaşlar 7/24 Web tapu üzerinden randevu işlemlerini yapabilirler. Kurumda yenilik yaparken Gebze Belediyesi ve Gebze Ticaret Odasından destek aldık, kendilerine teşekkür ediyoruz.  Yenilenen binamızda ayrıca engelli asansörü, iki ayrı bekleme salonu, personel dinlenme salonu, mescid ve danışma gibi birimler yaptık. Vatandaşlarımız da yapılan çalışmalardan çok mutlu olduğunu görmek bizi de ayrıca mutlu ediyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.