19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Parlak: Şu Anda İse “Zirveye Oynar Mıyız” Deniliyor!

Spor 17.11.2021 - 10:27, Güncelleme: 17.11.2021 - 10:27
 

Parlak: Şu Anda İse “Zirveye Oynar Mıyız” Deniliyor!

Parlak: Şu Anda İse “Zirveye Oynar Mıyız” Deniliyor!

Belediye Derincespor Teknik Direktörü Murat Parlak, Karaköprü karşılaşmasında galip gelmek adına  her şeyi yaptıklarını sadece golün eksik kaldığını ifade etti. SAVUNMAMIZ ÇOK DİKKATLİYDİ Genç çalıştırıcı kalecilerine top dahi gelmediğini belirterek sözlerine şu şekilde devam etti: Bir sorun yok. Oyun iyi olduğu zaman skorlar da gelecektir. Rakibimiz bıraksa biz oynayacağız ama buna çok da müsaade etmediler, oyunun temposunu düşürdüler. Kaleci yatıyor, hakem izin veriyor. Kazanmak için her şeyi yaptık. Kaybedebileceğimiz hiçbir an bile olmadı. Savunmamız çok dikkatliydi, kalecimize neredeyse hiç top gelmedi. Bir tek gol eksikti. BİZLERİN FUTBOLA HİZMET ETMESİ LAZIM Genelde sakinimdir, kulübede de sakin olmaya gayret ederim. Bizlerin futbola hizmet etmesi lazım. Hakemler de bu oyunun bir parçası ve kuşkusuz onlar da aynı duyguda. Herkes gördü. Rakip oyunu oynatmak istemiyor. Biz oynamak istiyoruz. Hakem buna izin vermedi. Diğer rakipler için de bu geçerli. Golü erken bulursak maçı rahat koparacağımızı da biliyoruz. 27 kişilik bir aileyiz. Her futbolcumuz takıma katkı sağlamak için elinden geleni yapıyor. BEN DE GENCİM, GENÇLERE FIRSAT VERİLMESİ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM İyiyiz, iyi olmaya devam edeceğiz. Genel olarak mücadeleden, coşkudan, birlikte oyundan memnunum. Ben de gencim, gençlere fırsat verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ben de o sabrı göstermeye devam edeceğim. Geldiğimde 6 aydır kazanamayan, sıralamada pek de iyi durumda olmayan, pozisyona giremeyen bir takım vardı. O noktadan bu noktaya gelinmesi sevindirici. Çünkü “Düşer miyiz” diye sorular geliyordu. Şu anda ise “Zirveye oynar mıyız” deniliyor.
Parlak: Şu Anda İse “Zirveye Oynar Mıyız” Deniliyor!

Belediye Derincespor Teknik Direktörü Murat Parlak, Karaköprü karşılaşmasında galip gelmek adına  her şeyi yaptıklarını sadece golün eksik kaldığını ifade etti.

SAVUNMAMIZ ÇOK DİKKATLİYDİ

Genç çalıştırıcı kalecilerine top dahi gelmediğini belirterek sözlerine şu şekilde devam etti: Bir sorun yok. Oyun iyi olduğu zaman skorlar da gelecektir. Rakibimiz bıraksa biz oynayacağız ama buna çok da müsaade etmediler, oyunun temposunu düşürdüler. Kaleci yatıyor, hakem izin veriyor. Kazanmak için her şeyi yaptık. Kaybedebileceğimiz hiçbir an bile olmadı. Savunmamız çok dikkatliydi, kalecimize neredeyse hiç top gelmedi. Bir tek gol eksikti.

BİZLERİN FUTBOLA HİZMET ETMESİ LAZIM

Genelde sakinimdir, kulübede de sakin olmaya gayret ederim. Bizlerin futbola hizmet etmesi lazım. Hakemler de bu oyunun bir parçası ve kuşkusuz onlar da aynı duyguda. Herkes gördü. Rakip oyunu oynatmak istemiyor. Biz oynamak istiyoruz. Hakem buna izin vermedi. Diğer rakipler için de bu geçerli. Golü erken bulursak maçı rahat koparacağımızı da biliyoruz. 27 kişilik bir aileyiz. Her futbolcumuz takıma katkı sağlamak için elinden geleni yapıyor.

BEN DE GENCİM, GENÇLERE FIRSAT VERİLMESİ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM

İyiyiz, iyi olmaya devam edeceğiz. Genel olarak mücadeleden, coşkudan, birlikte oyundan memnunum. Ben de gencim, gençlere fırsat verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ben de o sabrı göstermeye devam edeceğim. Geldiğimde 6 aydır kazanamayan, sıralamada pek de iyi durumda olmayan, pozisyona giremeyen bir takım vardı. O noktadan bu noktaya gelinmesi sevindirici. Çünkü “Düşer miyiz” diye sorular geliyordu. Şu anda ise “Zirveye oynar mıyız” deniliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.