Hayrettin Uzun Caddesi’ndeki Yol Genişletildi

Kocaeli 17.11.2021 - 11:14, Güncelleme: 19.11.2021 - 12:36
 

Hayrettin Uzun Caddesi’ndeki Yol Genişletildi

Hayrettin Uzun Caddesi’ndeki Yol Genişletildi

Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Sanayi Mahallesi Hayrettin Uzun Caddesi’nde yol genişletme ve kavşak yapımı çalışmaları devam ediyor.  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Sanayi Mahallesi Hayrettin Uzun Caddesinde kavşak ve yol üst yapısı yenilenmesi çalışmaları devam ediyor. Bölgede bulunan AVM’ye ve İl Ambulans Servisi Başhekimliğine ulaşımın da sağlandığı yolda yapılacak genişletme çalışması, kavşak yapımı ve üstyapı yenilemesiyle trafik akışı rahatlayacak. Kaldırım yapım ve trimer kazısı çalışmaları devam eden kavşakta çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.  ŞERİT SAYISI ARTTIRILACAK Kavşağın olduğu kısımda eski yol trimer kazısı ile kazınıyor. Eski yolun kazınması sonrası asfalt serim çalışması yapılacak. İzmit Sanayi Mahallesi Hayrettin Uzun Caddesi kavşak ve yol üstyapısı yenilenmesi çalışmaları kapsamında, yağmursuyu alt yapısı, kaldırımlar ve yol üstyapısı yenilenecek. Genişletilerek şerit sayısı arttırılacak caddede özellikle hafta sonları trafik yoğunluğunun oluşturduğu sıkışıklık giderilecek. Trimer kazısı sonrası yağmursuyu hattı yenilenecek. Kavşak ve asfaltlamayla caddede yol konforu ve güvenliği sağlanmış olacak.      
Hayrettin Uzun Caddesi’ndeki Yol Genişletildi

Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Sanayi Mahallesi Hayrettin Uzun Caddesi’nde yol genişletme ve kavşak yapımı çalışmaları devam ediyor.

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Sanayi Mahallesi Hayrettin Uzun Caddesinde kavşak ve yol üst yapısı yenilenmesi çalışmaları devam ediyor. Bölgede bulunan AVM’ye ve İl Ambulans Servisi Başhekimliğine ulaşımın da sağlandığı yolda yapılacak genişletme çalışması, kavşak yapımı ve üstyapı yenilemesiyle trafik akışı rahatlayacak. Kaldırım yapım ve trimer kazısı çalışmaları devam eden kavşakta çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

 ŞERİT SAYISI ARTTIRILACAK

Kavşağın olduğu kısımda eski yol trimer kazısı ile kazınıyor. Eski yolun kazınması sonrası asfalt serim çalışması yapılacak. İzmit Sanayi Mahallesi Hayrettin Uzun Caddesi kavşak ve yol üstyapısı yenilenmesi çalışmaları kapsamında, yağmursuyu alt yapısı, kaldırımlar ve yol üstyapısı yenilenecek. Genişletilerek şerit sayısı arttırılacak caddede özellikle hafta sonları trafik yoğunluğunun oluşturduğu sıkışıklık giderilecek. Trimer kazısı sonrası yağmursuyu hattı yenilenecek. Kavşak ve asfaltlamayla caddede yol konforu ve güvenliği sağlanmış olacak.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.