19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Koyun: En Büyük Dileğim Kocaelispor’un Hedeflerine Ulaşması!

Spor 18.11.2021 - 10:53, Güncelleme: 18.11.2021 - 10:53
 

Koyun: En Büyük Dileğim Kocaelispor’un Hedeflerine Ulaşması!

Koyun: En Büyük Dileğim Kocaelispor’un Hedeflerine Ulaşması!

Spor Toto 1. Lig 13. hafta karşılaşmasının hazırlıklarına gerçekleştirdiği antrenmanla sürdüren temsilcimiz, Kocaelispor’da antrenman öncesi Başkan Engin Koyun’un doğum günü kutlandı. HER HALDE 1 YILLIK MASRAFLARIMIZI ORTADAN KALDIRDIK Antrenmanı takip etmeye gelen Başkan Engin Koyun, yeni yaşında en büyük dileğinin Kocaelispor’un hedeflerine ulaşması olduğunu ifade etti Kutlamadan dolayı tüm ekibe teşekkür ettiğini söyleyen Koyun, “Bugün baştan aşağı, bayağı güzel hediyeler aldım. Sağ olsun yönetim kurulundaki arkadaşlarımız, ağabeylerimiz sağ olsunlar. Herhalde 1 yıllık masrafımızı ortadan kaldırdık” diyerek esprili açıklamalar yaptı. Önlerindeki Bandırmaspor müsabakasının önemini yineleyen Engin Koyun, “Bursaspor maçı kadar önemli bir maç. Hatta daha önemli bir maç olduğunu düşünüyorum. İki puanlık fark var, yendiğimiz zaman onların üzerine geçiyoruz. Bandırma maçını önemsiyorum. Biraz önce takımımıza da söyledim. Kesinlikle ve kesinlikle 3 puan için oraya gidiyoruz. 3 puanı da alacağımıza inanıyorum, ümit ediyorum. Biz yönetimsel olarak her şeyi, primleri dahil bu hafta yatıracağız. Futbolcu arkadaşlarımız da bunun bilincindeler. İnanıyorum ki 3 puanla şehre döneceğiz” diye konuştu. HER KURUŞUN HESABINI VERMEK ZORUNDAYIZ Önceki hafta içi düzenlenen basın toplantısında mali tabloyla ilgili yapılan açıklamalara yeniden bir netlik kazandıran Engin Koyun, “Biz şeffaf olacağımızı söylemiştik. Her kuruşun hesabını vermek zorundayız. Bu bir güvendir. Bu güveni kazandığımızı düşünüyorum. Arkadaşlarımız kulübün genel borcu ile alakalı soru sordu. Biz de 96 milyon TL genel bir borcumuz olduğunu açıkladık. Açıklarken toplam borçtan ödenenleri düşürmedik. Bu borcun 46 milyon TL’sinin geçmiş dönemden kalan borç olduğunun altını çizdik. Kendi dönemimize ait 50 milyon TL’lik bütçemizi de ekleyerek bu rakamı açıkladık. Geçmiş dönemlere ait toplam 46 milyon TL’lik borcun 6.5 milyon TL’lik kısmını ödedik. Geriye kalan 40 milyon TL’lik borçların içerisinde Aziz Yıldırım’a olan borcumuzda bulunuyor. Bizim döneme ait 50 milyon TL’lik borca gelirsek o borcun yarısından fazlasını ödedik ve geriye 20 milyon TL kaldı. Kendimize ait olan 20 Milyon TL’lik sonu 2022 Mayıs Ayı sonuna kadar ödemeyi planlıyoruz. Geçmiş döneme ait borcu da 2022 yılının sonuna kadar sıfırlamayı planlıyoruz” dedi.
Koyun: En Büyük Dileğim Kocaelispor’un Hedeflerine Ulaşması!

Spor Toto 1. Lig 13. hafta karşılaşmasının hazırlıklarına gerçekleştirdiği antrenmanla sürdüren temsilcimiz, Kocaelispor’da antrenman öncesi Başkan Engin Koyun’un doğum günü kutlandı.

HER HALDE 1 YILLIK MASRAFLARIMIZI ORTADAN KALDIRDIK

Antrenmanı takip etmeye gelen Başkan Engin Koyun, yeni yaşında en büyük dileğinin Kocaelispor’un hedeflerine ulaşması olduğunu ifade etti Kutlamadan dolayı tüm ekibe teşekkür ettiğini söyleyen Koyun, “Bugün baştan aşağı, bayağı güzel hediyeler aldım. Sağ olsun yönetim kurulundaki arkadaşlarımız, ağabeylerimiz sağ olsunlar. Herhalde 1 yıllık masrafımızı ortadan kaldırdık” diyerek esprili açıklamalar yaptı.

Önlerindeki Bandırmaspor müsabakasının önemini yineleyen Engin Koyun, “Bursaspor maçı kadar önemli bir maç. Hatta daha önemli bir maç olduğunu düşünüyorum. İki puanlık fark var, yendiğimiz zaman onların üzerine geçiyoruz. Bandırma maçını önemsiyorum. Biraz önce takımımıza da söyledim. Kesinlikle ve kesinlikle 3 puan için oraya gidiyoruz. 3 puanı da alacağımıza inanıyorum, ümit ediyorum. Biz yönetimsel olarak her şeyi, primleri dahil bu hafta yatıracağız. Futbolcu arkadaşlarımız da bunun bilincindeler. İnanıyorum ki 3 puanla şehre döneceğiz” diye konuştu.

HER KURUŞUN HESABINI VERMEK ZORUNDAYIZ

Önceki hafta içi düzenlenen basın toplantısında mali tabloyla ilgili yapılan açıklamalara yeniden bir netlik kazandıran Engin Koyun, “Biz şeffaf olacağımızı söylemiştik. Her kuruşun hesabını vermek zorundayız. Bu bir güvendir. Bu güveni kazandığımızı düşünüyorum. Arkadaşlarımız kulübün genel borcu ile alakalı soru sordu. Biz de 96 milyon TL genel bir borcumuz olduğunu açıkladık. Açıklarken toplam borçtan ödenenleri düşürmedik. Bu borcun 46 milyon TL’sinin geçmiş dönemden kalan borç olduğunun altını çizdik. Kendi dönemimize ait 50 milyon TL’lik bütçemizi de ekleyerek bu rakamı açıkladık. Geçmiş dönemlere ait toplam 46 milyon TL’lik borcun 6.5 milyon TL’lik kısmını ödedik. Geriye kalan 40 milyon TL’lik borçların içerisinde Aziz Yıldırım’a olan borcumuzda bulunuyor. Bizim döneme ait 50 milyon TL’lik borca gelirsek o borcun yarısından fazlasını ödedik ve geriye 20 milyon TL kaldı. Kendimize ait olan 20 Milyon TL’lik sonu 2022 Mayıs Ayı sonuna kadar ödemeyi planlıyoruz. Geçmiş döneme ait borcu da 2022 yılının sonuna kadar sıfırlamayı planlıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.