Mustafa Öge’nin Eşi Vefat Etti

Kocaeli 18.11.2021 - 11:02, Güncelleme: 18.11.2021 - 11:02
 

Mustafa Öge’nin Eşi Vefat Etti

Mustafa Öge’nin Eşi Vefat Etti

MÜSİAD eski başkan yardımcılarından Birikim Gayrimenkul sahibi Mustafa Öge’nin eşi Semra Öge vefat etti. Bir süredir koronavirüs tedavisi gören Semra Öge’nin vefatı ailesi ve yakınları ile sevenleri arasında büyük üzüntüye yol açtı. Eşinin vefatını sosyal medya hesabından duyuran Mustafa Öge; “Eşim Semra Öge’yi kaybettik. Bugün öğlen Gebze merkez mezarlığında defin edilecektir.” Dedi. Semra Öge’ye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınları ile tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz. “BÜYÜK ÜZÜNTÜ DUYDUM” Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım da Mustafa Öge’nin eşinin vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Mustafa Öge ile MÜSİAD’da birlikte görev yaptıklarını ifade eden Yıldırım; “Yol arkadaşım ve sevgili kardeşim Mustafa Öge’nin acısını derinden paylaşıyorum. Semra bacımıza da Allah’tan rahmet, başta Mustafa Öge ve ailesi olmak üzere  tüm sevenlerine başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun” dedi.  
Mustafa Öge’nin Eşi Vefat Etti

MÜSİAD eski başkan yardımcılarından Birikim Gayrimenkul sahibi Mustafa Öge’nin eşi Semra Öge vefat etti. Bir süredir koronavirüs tedavisi gören Semra Öge’nin vefatı ailesi ve yakınları ile sevenleri arasında büyük üzüntüye yol açtı. Eşinin vefatını sosyal medya hesabından duyuran Mustafa Öge; “Eşim Semra Öge’yi kaybettik. Bugün öğlen Gebze merkez mezarlığında defin edilecektir.” Dedi. Semra Öge’ye Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınları ile tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

“BÜYÜK ÜZÜNTÜ DUYDUM”

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım da Mustafa Öge’nin eşinin vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Mustafa Öge ile MÜSİAD’da birlikte görev yaptıklarını ifade eden Yıldırım; “Yol arkadaşım ve sevgili kardeşim Mustafa Öge’nin acısını derinden paylaşıyorum. Semra bacımıza da Allah’tan rahmet, başta Mustafa Öge ve ailesi olmak üzere  tüm sevenlerine başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.