19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

OTO PAZARI OLUYOR!

Gebze 18.11.2021 - 11:16, Güncelleme: 18.11.2021 - 11:16
 

OTO PAZARI OLUYOR!

OTO PAZARI OLUYOR!

Gebze Mevlana Pazarı bundan sonra Pazar günleri kapalı oto pazarı olarak kullanılacak. Oto pazarının Gebze’ye ve Gebze esnafına da önemli katkılarının olacağı ifade edildi. Gebze ve çevresinde bulunan kapalı Pazar yerlerinin sadece bir gün kullanılması eleştiri konusu olmuş, kapalı Pazar yerlerinin farklı amaçlarla da kullanılması istenmişti. Mevlana Kapalı Pazar yerinin Pazar günleri de oto pazarı olarak kullanılacağı müjdesini veren Gebze Belediye Başkanı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Hemşehrilerimiz ister, biz yaparız. Mevlana Kapalı Pazar Alanı, pazar günleri oto pazarı konseptiyle hizmet verecek. 28 Kasım'da açılışı yapıyoruz.” Dedi. Büyükgöz’ün bu açıklaması çok sayıda Gebzeliden de önemli destek aldı. Kapalı Pazar yerinin haftanın bir günü oto pazarı olarak kullanılmasının Gebze’deki galerici esnafına da büyük destek olacağı ifade edildi. GEBZE’YE ÖNEMLİ KATKISI OLUR Gebze Esnaf Odası ve Gebze Galericiler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Sarı da düşüncenin güzel olduğunu söyledi. Kapalı oto pazarının Gebze’ye önemli katkısı olacağını söyleyen Sarı; “Kartal’a gitmek yerine hemen Gebze’de bu işi yapacağız. Ama biraz beklemek lazım, bu birden olmaz. Gebze’nin birinci önceliği Galericiler sitesi, bugün sokaklarımız ve kaldırımlarımız işgal altında. Bunu yerel yönetimler de biliyor vatandaş da. Galericiler sitesi yapıldığında bu işgalin sona ereceğini düşünüyorum. Oto Pazarının Gebze esnafına da kolaylık ve katkı sunacağını düşünüyorum. Ticaretin sermayesi insandır, insanın geldiği her yerde önemli katkı olur” dedi. SIRA DİĞER PAZARLARDA Öte yandan Gebze’deki diğer kapalı pazarların da başka günlerde farklı amaçlar için kullanılması gerektiği ifade edildi. Tatlıkuyu ve Adem Yavuz pazarlarının da belli alanlarda kullanılması gerektiğini söyleyen vatandaşlar, milyarlar verilen yatırımların haftanın bir günü kullanılmasının yanlış olacağına dikkat çektiler.
OTO PAZARI OLUYOR!

Gebze Mevlana Pazarı bundan sonra Pazar günleri kapalı oto pazarı olarak kullanılacak. Oto pazarının Gebze’ye ve Gebze esnafına da önemli katkılarının olacağı ifade edildi.

Gebze ve çevresinde bulunan kapalı Pazar yerlerinin sadece bir gün kullanılması eleştiri konusu olmuş, kapalı Pazar yerlerinin farklı amaçlarla da kullanılması istenmişti. Mevlana Kapalı Pazar yerinin Pazar günleri de oto pazarı olarak kullanılacağı müjdesini veren Gebze Belediye Başkanı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Hemşehrilerimiz ister, biz yaparız. Mevlana Kapalı Pazar Alanı, pazar günleri oto pazarı konseptiyle hizmet verecek. 28 Kasım'da açılışı yapıyoruz.” Dedi. Büyükgöz’ün bu açıklaması çok sayıda Gebzeliden de önemli destek aldı. Kapalı Pazar yerinin haftanın bir günü oto pazarı olarak kullanılmasının Gebze’deki galerici esnafına da büyük destek olacağı ifade edildi.

GEBZE’YE ÖNEMLİ KATKISI OLUR

Gebze Esnaf Odası ve Gebze Galericiler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Sarı da düşüncenin güzel olduğunu söyledi. Kapalı oto pazarının Gebze’ye önemli katkısı olacağını söyleyen Sarı; “Kartal’a gitmek yerine hemen Gebze’de bu işi yapacağız. Ama biraz beklemek lazım, bu birden olmaz. Gebze’nin birinci önceliği Galericiler sitesi, bugün sokaklarımız ve kaldırımlarımız işgal altında. Bunu yerel yönetimler de biliyor vatandaş da. Galericiler sitesi yapıldığında bu işgalin sona ereceğini düşünüyorum. Oto Pazarının Gebze esnafına da kolaylık ve katkı sunacağını düşünüyorum. Ticaretin sermayesi insandır, insanın geldiği her yerde önemli katkı olur” dedi.

SIRA DİĞER PAZARLARDA

Öte yandan Gebze’deki diğer kapalı pazarların da başka günlerde farklı amaçlar için kullanılması gerektiği ifade edildi. Tatlıkuyu ve Adem Yavuz pazarlarının da belli alanlarda kullanılması gerektiğini söyleyen vatandaşlar, milyarlar verilen yatırımların haftanın bir günü kullanılmasının yanlış olacağına dikkat çektiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.