19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Cevizlik Caddesi Yenileniyor

Kocaeli 18.11.2021 - 11:31, Güncelleme: 18.11.2021 - 11:31
 

Cevizlik Caddesi Yenileniyor

Cevizlik Caddesi Yenileniyor

 Büyükşehir Belediyesi tarafından Yeniköy Merkez Cevizlik Caddesi’nde asfalt serimi yapıldı.  Kentin birçok noktasında önemli üstyapı çalışmaları gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçe merkezlerindeki caddelerde, yol konforunu arttırıcı üst yapı çalışmalarıyla şehir trafiğini rahatlatıyor. Başiskele’de Yeniköy Cevizlik Caddesinde üstyapı çalışmalarıyla güvenli ve konfor sağlayan Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan ve muhtarlardan gelen taleplere cevap vererek üst yapı çalışmalarını bir bir hayata geçiriyor.  TOPLAM 1200 TON ASFALT SERİLDİ 450 metre uzunluktaki Yeniköy Merkez Cevizlik Caddesi’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından 1200 ton asfalt serimi gerçekleştirildi. Yeniköy merkeze ulaşımın sağlandığı son derece işlek bir cadde olan Cevizlik Caddesi’nde yapılan üstyapı çalışması ile ulaşım konforu sağlandı.  
Cevizlik Caddesi Yenileniyor

 Büyükşehir Belediyesi tarafından Yeniköy Merkez Cevizlik Caddesi’nde asfalt serimi yapıldı.

 Kentin birçok noktasında önemli üstyapı çalışmaları gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçe merkezlerindeki caddelerde, yol konforunu arttırıcı üst yapı çalışmalarıyla şehir trafiğini rahatlatıyor. Başiskele’de Yeniköy Cevizlik Caddesinde üstyapı çalışmalarıyla güvenli ve konfor sağlayan Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan ve muhtarlardan gelen taleplere cevap vererek üst yapı çalışmalarını bir bir hayata geçiriyor. 

TOPLAM 1200 TON ASFALT SERİLDİ

450 metre uzunluktaki Yeniköy Merkez Cevizlik Caddesi’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından 1200 ton asfalt serimi gerçekleştirildi. Yeniköy merkeze ulaşımın sağlandığı son derece işlek bir cadde olan Cevizlik Caddesi’nde yapılan üstyapı çalışması ile ulaşım konforu sağlandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.