Başkan Aygün: Gençlik Merkezine Ziyarette Bulundu

Spor 19.11.2021 - 10:35, Güncelleme: 19.11.2021 - 10:35
 

Başkan Aygün: Gençlik Merkezine Ziyarette Bulundu

Başkan Aygün: Gençlik Merkezine Ziyarette Bulundu

Fatih Sultan Gençlik ve Spor Merkezi’ne ziyarette bulunan Başkan Aygün, burada spor yapıp, eğitim gören çocuklar ve gençlerle buluştu. FATİH SULTAN GENÇLİK VE SPOR MERKEZİ Çocuklara ve gençlere yönelik projelere özel bir önem gösteren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Gençlik ve Spor Merkezleri projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Geçen  sene Dumlupınar Mahallesi’nde faaliyete geçen  Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi sonrasında  ilçedeki ikinci merkez 29 Ekim tarihinde Fatih Sultan Mahallesi’nde hizmete açılmıştı. ÖĞRENCİLERTİMZİN MUTLULUĞUNA ORTAK OLUYORUZ Tesiste incelemeler yapan Başkan Aygün, “Çocuklarımız ve gençlerimiz için inşa ettiğimiz merkezlerimiz evlatlarımıza en güzel şekilde hizmet veriyor. Bizler de tesislerimizi gezerek burada hem spor yapan hem de eğitim alan öğrencilerimizin mutluluğuna ortak oluyoruz” dedi. Yaklaşık 3 bin m2’lik alana inşa edilen Gençlik ve Spor Merkezi bünyesinde kütüphane, derslikler, özel ders çalışma odaları, bilgisayar odasının bulunduğu 2 katlı gençlik merkezi, açık futbol sahası, fitness grubu ve çocuklar için oyun alanları bulunuyor.
Başkan Aygün: Gençlik Merkezine Ziyarette Bulundu

Fatih Sultan Gençlik ve Spor Merkezi’ne ziyarette bulunan Başkan Aygün, burada spor yapıp, eğitim gören çocuklar ve gençlerle buluştu.

FATİH SULTAN GENÇLİK VE SPOR MERKEZİ

Çocuklara ve gençlere yönelik projelere özel bir önem gösteren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Gençlik ve Spor Merkezleri projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Geçen  sene Dumlupınar Mahallesi’nde faaliyete geçen  Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi sonrasında  ilçedeki ikinci merkez 29 Ekim tarihinde Fatih Sultan Mahallesi’nde hizmete açılmıştı.

ÖĞRENCİLERTİMZİN MUTLULUĞUNA ORTAK OLUYORUZ

Tesiste incelemeler yapan Başkan Aygün, “Çocuklarımız ve gençlerimiz için inşa ettiğimiz merkezlerimiz evlatlarımıza en güzel şekilde hizmet veriyor. Bizler de tesislerimizi gezerek burada hem spor yapan hem de eğitim alan öğrencilerimizin mutluluğuna ortak oluyoruz” dedi. Yaklaşık 3 bin m2’lik alana inşa edilen Gençlik ve Spor Merkezi bünyesinde kütüphane, derslikler, özel ders çalışma odaları, bilgisayar odasının bulunduğu 2 katlı gençlik merkezi, açık futbol sahası, fitness grubu ve çocuklar için oyun alanları bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.