Kaymakam Güler Gaziler İle Buluştu

Gebze 19.11.2021 - 11:29, Güncelleme: 19.11.2021 - 11:29
 

Kaymakam Güler Gaziler İle Buluştu

Kaymakam Güler Gaziler İle Buluştu

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler "Gönülden Gönüle" projesi kapsamında 1974 yılında Kıbrıs Barış harekâtına katılan gazilerimiz ile 1977 yılında vazife malulü Gazimizi evlerinde ziyaret etti.   İlk olarak Eskihisar Mahallesinde ikamet eden Kıbrıs Gazisi Mustafa Uzel ve Ulus Mahallesinde ikamet eden Mustafa Bahadır’ı evlerinde ziyaret eden Kaymakam Güler, gazilerimiz ve aileleriyle yakından ilgilenerek, ihtiyaç ve sorunlarını dinledi.  Bir sonraki ziyaretini Gazi Satılmış Demirel’in Yavuz Selim Mahallesindeki evine gerçekleştiren Kaymakam Güler  “Şehitlik ve Gazilik, bizim için şereflerin en yücesidir. Şehitlerimiz ve şehit olmayı göze alan Gazilerimizde cesaretin ve fedakârlığın sembolleri, ülkemizin medarı iftiharıdırlar. Yaşayan gazilerimize sağlık ve mutluluk içinde uzun bir hayat temenni ediyorum.” dedi.  Gazilerimizin haklarının hiçbir zaman ödenemeyeceğini belirten Kaymakam Güler, Kıbrıs Gazilerimize hayırlı bir ömür temennisinde bulundu. Gazi ailelerimiz ise ziyaretlerden çok memnun kaldıklarını ve devletimizin kendilerini yalnız bırakmadığını belirterek Kaymakam Mustafa Güler’e teşekkürlerini ilettiler.  Ziyaretlerinde Kaymakam Güler’e Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Kadriye Aydemir eşlik etti.  
Kaymakam Güler Gaziler İle Buluştu

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler "Gönülden Gönüle" projesi kapsamında 1974 yılında Kıbrıs Barış harekâtına katılan gazilerimiz ile 1977 yılında vazife malulü Gazimizi evlerinde ziyaret etti. 

 İlk olarak Eskihisar Mahallesinde ikamet eden Kıbrıs Gazisi Mustafa Uzel ve Ulus Mahallesinde ikamet eden Mustafa Bahadır’ı evlerinde ziyaret eden Kaymakam Güler, gazilerimiz ve aileleriyle yakından ilgilenerek, ihtiyaç ve sorunlarını dinledi. 

Bir sonraki ziyaretini Gazi Satılmış Demirel’in Yavuz Selim Mahallesindeki evine gerçekleştiren Kaymakam Güler  “Şehitlik ve Gazilik, bizim için şereflerin en yücesidir. Şehitlerimiz ve şehit olmayı göze alan Gazilerimizde cesaretin ve fedakârlığın sembolleri, ülkemizin medarı iftiharıdırlar. Yaşayan gazilerimize sağlık ve mutluluk içinde uzun bir hayat temenni ediyorum.” dedi. 

Gazilerimizin haklarının hiçbir zaman ödenemeyeceğini belirten Kaymakam Güler, Kıbrıs Gazilerimize hayırlı bir ömür temennisinde bulundu. Gazi ailelerimiz ise ziyaretlerden çok memnun kaldıklarını ve devletimizin kendilerini yalnız bırakmadığını belirterek Kaymakam Mustafa Güler’e teşekkürlerini ilettiler. 
Ziyaretlerinde Kaymakam Güler’e Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Kadriye Aydemir eşlik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.