Çocuklar Artık Üşümeyecek

Çayırova 20.11.2021 - 16:16, Güncelleme: 20.11.2021 - 16:16
 

Çocuklar Artık Üşümeyecek

Çocuklar Artık Üşümeyecek

Çayırova Belediyesi, havaların soğumasıyla birlikte ilçedeki yetim ve öksüz çocuklara kışlık kıyafet ve ayakkabı yardımında bulundu. Çayırova Belediyesi düzenli olarak yardımda bulunduğu yetim ve öksüz çocuklara havaların soğumasıyla birlikte kışlık kıyafet ve ayakkabı hediye etti. İHTİYAÇLAR GİDERİLİYOR Çayırova Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gerekli araştırma ve inceleme sonrasında tespit edilen yetim ve öksüz çocukların ihtiyaçları gideriliyor. Mağazadan alışverişlerini gerçekleştiren çocuklar, reyonları gezerek istedikleri kışlık kıyafet ve ayakkabı kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, çocukların alışverişine eşlik ederek mutluluklarını paylaştı. KEYİFLİ ANLAR Çocuklarla ilgilenen Başkan Çiftçi, onlarla bir süre vakit geçirdi. Alışverişte yardımcı olduğu çocuklarla keyifli anlar geçiren Çiftçi, göreve geldiklerinde yerine getirdikleri ilk söz olan yetim ve öksüz çocuklara sahip çıkmaya ve yanlarında olmaya devam edeceklerini söyledi. Yetim ve öksüzlerin kendilerine emanet olduğunu ifade eden Başkan Çiftçi, kimsesizlerin kimi olmaya, ihtiyaç sahiplerine yardım etmeyi sürdüreceklerini söyledi.  
Çocuklar Artık Üşümeyecek

Çayırova Belediyesi, havaların soğumasıyla birlikte ilçedeki yetim ve öksüz çocuklara kışlık kıyafet ve ayakkabı yardımında bulundu.

Çayırova Belediyesi düzenli olarak yardımda bulunduğu yetim ve öksüz çocuklara havaların soğumasıyla birlikte kışlık kıyafet ve ayakkabı hediye etti.

İHTİYAÇLAR GİDERİLİYOR

Çayırova Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gerekli araştırma ve inceleme sonrasında tespit edilen yetim ve öksüz çocukların ihtiyaçları gideriliyor. Mağazadan alışverişlerini gerçekleştiren çocuklar, reyonları gezerek istedikleri kışlık kıyafet ve ayakkabı kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, çocukların alışverişine eşlik ederek mutluluklarını paylaştı.

KEYİFLİ ANLAR

Çocuklarla ilgilenen Başkan Çiftçi, onlarla bir süre vakit geçirdi. Alışverişte yardımcı olduğu çocuklarla keyifli anlar geçiren Çiftçi, göreve geldiklerinde yerine getirdikleri ilk söz olan yetim ve öksüz çocuklara sahip çıkmaya ve yanlarında olmaya devam edeceklerini söyledi. Yetim ve öksüzlerin kendilerine emanet olduğunu ifade eden Başkan Çiftçi, kimsesizlerin kimi olmaya, ihtiyaç sahiplerine yardım etmeyi sürdüreceklerini söyledi.

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.