PERİLER KAZANMASINI BİLDİ

Spor 22.11.2021 - 10:48, Güncelleme: 22.11.2021 - 10:48
 

PERİLER KAZANMASINI BİLDİ

PERİLER KAZANMASINI BİLDİ

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz UMF Yapı İzmit Belediyespor, Kayseri’de unutulmaz bir geri dönüşü gerçekleştirdi. Öyle ki bir ara 20 sayı geriye düşen mavi yeşilliler karşılaşmada rakibini 68-64 yendi. OYUNUN İKİ YÖNÜNÜ KOORDİNE ETMEKTE ZORLANDIK Müsabaka karşılıklı basketlerle başladı ve Kayseri ekibi periyotu 14-12 önde bitirdi. İkinci 10 dakikada oyunun iki yönünü koordine etmekte güçlük çeken ekibimiz, Destiny ve Egle’nin sayılarına engel olmayınca aradaki fark açılmaya devam etti.  İlk yarının tamamlanmasına 1 dakika kala 36-16’lık skorla geride bulunan periler 6-0’lık bir serinin ardından soyunma odasına 36-22’lik dezavantajla giriş yaptı. PARKEDE NİRRA RÜZGARI ESTİ Üçüncü periyot, karşılaşmanın ilk periyotundaki gibi karşılıklı sayılar ile başlangıç yaptı. Bu periyotun son 1 dakikasına 48-39 geride giriş yapan  UMF Yapı İzmitBelediyespor, bu 1 dakikada yıldızı Nirra’nın elinden  5 sayı buldu ve son periyot  öncesi farkı 4’e düşürdü. (48-44) Son 10 dakika soluksuz takip edildi. Dış atışlarda isabet yakalayan İzmit Belediyespor, Mircheva ile farkı kapatırken Mavi yeşillilerde Nirra çaldığı top sonrası basket faul kazandırdı ve ekibini ilk kez öne geçirdi. “60-62” DETAYLAR ŞU ŞEKİLDE Son anlarda Nirra bir defa daha ve teknik faul sonrası serbest atışlardan kaydettiği sayılar ardından takımının karşılaşmayı 64-68 kazanmasını sağladı. Ekibimizde Nirra 18, Melisa 14, Kristina 10, İdil ve Gülse 8’er, Solopova 6, Mircheva da 4 sayılık katkı verdi. 20 sayılık farkı koruyamayan kayseri ekibindeyse Destiny’nin 21 ve eski oyuncusu  Egle’nin 14 sayısı yeterli olmadı. 5. Mücadelesinde  3. kez kazanan İzmit Belediyespor 27 Kasım’da 5 maçta galibiyeti bulunmayan Botaş’ı evinde ağırlayacak.
PERİLER KAZANMASINI BİLDİ

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz UMF Yapı İzmit Belediyespor, Kayseri’de unutulmaz bir geri dönüşü gerçekleştirdi. Öyle ki bir ara 20 sayı geriye düşen mavi yeşilliler karşılaşmada rakibini 68-64 yendi.

OYUNUN İKİ YÖNÜNÜ KOORDİNE ETMEKTE ZORLANDIK

Müsabaka karşılıklı basketlerle başladı ve Kayseri ekibi periyotu 14-12 önde bitirdi. İkinci 10 dakikada oyunun iki yönünü koordine etmekte güçlük çeken ekibimiz, Destiny ve Egle’nin sayılarına engel olmayınca aradaki fark açılmaya devam etti.  İlk yarının tamamlanmasına 1 dakika kala 36-16’lık skorla geride bulunan periler 6-0’lık bir serinin ardından soyunma odasına 36-22’lik dezavantajla giriş yaptı.

PARKEDE NİRRA RÜZGARI ESTİ

Üçüncü periyot, karşılaşmanın ilk periyotundaki gibi karşılıklı sayılar ile başlangıç yaptı. Bu periyotun son 1 dakikasına 48-39 geride giriş yapan  UMF Yapı İzmitBelediyespor, bu 1 dakikada yıldızı Nirra’nın elinden  5 sayı buldu ve son periyot  öncesi farkı 4’e düşürdü. (48-44) Son 10 dakika soluksuz takip edildi. Dış atışlarda isabet yakalayan İzmit Belediyespor, Mircheva ile farkı kapatırken Mavi yeşillilerde Nirra çaldığı top sonrası basket faul kazandırdı ve ekibini ilk kez öne geçirdi. “60-62”

DETAYLAR ŞU ŞEKİLDE

Son anlarda Nirra bir defa daha ve teknik faul sonrası serbest atışlardan kaydettiği sayılar ardından takımının karşılaşmayı 64-68 kazanmasını sağladı. Ekibimizde Nirra 18, Melisa 14, Kristina 10, İdil ve Gülse 8’er, Solopova 6, Mircheva da 4 sayılık katkı verdi. 20 sayılık farkı koruyamayan kayseri ekibindeyse Destiny’nin 21 ve eski oyuncusu  Egle’nin 14 sayısı yeterli olmadı. 5. Mücadelesinde  3. kez kazanan İzmit Belediyespor 27 Kasım’da 5 maçta galibiyeti bulunmayan Botaş’ı evinde ağırlayacak.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.