19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ESKRİMCİLER DARICA’DA YARIŞTI

Spor 22.11.2021 - 10:51, Güncelleme: 22.11.2021 - 10:51
 

ESKRİMCİLER DARICA’DA YARIŞTI

ESKRİMCİLER DARICA’DA YARIŞTI

Manisa Büyükşehir Belediyespor Eskrim Takımı, Türkiye Eskrim Federasyonu 2021 faaliyet programında bulunan U10-U12-U14 Flöre ve Kılıç Açık Turnuvası Gençler Türkiye Şampiyonasında 2 bronz madalya aldı. DARICA SPOR SALONU’NDA DÜZENLENDİ Türkiye Eskrim Federasyonu 2021 faaliyet takviminde bulunan  U10- U12-U14 Flöre ve Kılıç Açık Turnuvası Gençler Türkiye Şampiyonası, 16-19 Kasım tarihleri arasında 20 ilden 614 sporcunun rekabet ettiği Kocaeli Darıca Spor Salonu’nda düzenlendi. Manisa Büyükşehir Belediyespor Eskrim takımı şampiyonada iki bronz madalya alarak başarılarına bir yenisini daha ekledi. U10 Bayan Kılıç kategorisinde yarışan  Manisa BBSK’lı sporcular Simay Asya Akyüz ve Elif Vera Katran başarılı müsabakalar ardından  bronz madalya kazandı. ÜLKÜ: SPORCULARIMIZIN GELİŞİMİ İÇİN ÖNEMLİ BİR ŞAMPİYONADA YER ALDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ Darıca’da organize  şampiyonayı değerlendiren Eskrim Antrenörü İpek İrem Ülkü, “Takımımız bu turnuvada yeni bir tecrübe edinmiş oldu. Sporcularımızın gelişimi için önemli bir şampiyonada yer aldığımız için mutluyuz” dedi. ELMALI: GELECEK VAAT EDEN SPORCULARIN BU TÜR ŞAMPİYONALARA KATILMASI ÖNEMLİ Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Haşim Elmalı da Kocaeli Darıca’da gerçekleştirilen şampiyonada mücadele eden takımı kutladı. Elmalı, eskrimde gelecek vaat eden sporcuların bu tür şampiyonalara katılmalarının değerli  olduğunu ifade ederek, sporcuları başarılarından ötürü tebrik etti.
ESKRİMCİLER DARICA’DA YARIŞTI

Manisa Büyükşehir Belediyespor Eskrim Takımı, Türkiye Eskrim Federasyonu 2021 faaliyet programında bulunan U10-U12-U14 Flöre ve Kılıç Açık Turnuvası Gençler Türkiye Şampiyonasında 2 bronz madalya aldı.

DARICA SPOR SALONU’NDA DÜZENLENDİ

Türkiye Eskrim Federasyonu 2021 faaliyet takviminde bulunan  U10- U12-U14 Flöre ve Kılıç Açık Turnuvası Gençler Türkiye Şampiyonası, 16-19 Kasım tarihleri arasında 20 ilden 614 sporcunun rekabet ettiği Kocaeli Darıca Spor Salonu’nda düzenlendi. Manisa Büyükşehir Belediyespor Eskrim takımı şampiyonada iki bronz madalya alarak başarılarına bir yenisini daha ekledi. U10 Bayan Kılıç kategorisinde yarışan  Manisa BBSK’lı sporcular Simay Asya Akyüz ve Elif Vera Katran başarılı müsabakalar ardından  bronz madalya kazandı.

ÜLKÜ: SPORCULARIMIZIN GELİŞİMİ İÇİN ÖNEMLİ BİR ŞAMPİYONADA YER ALDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ

Darıca’da organize  şampiyonayı değerlendiren Eskrim Antrenörü İpek İrem Ülkü, “Takımımız bu turnuvada yeni bir tecrübe edinmiş oldu. Sporcularımızın gelişimi için önemli bir şampiyonada yer aldığımız için mutluyuz” dedi.

ELMALI: GELECEK VAAT EDEN SPORCULARIN BU TÜR ŞAMPİYONALARA KATILMASI ÖNEMLİ

Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Haşim Elmalı da Kocaeli Darıca’da gerçekleştirilen şampiyonada mücadele eden takımı kutladı. Elmalı, eskrimde gelecek vaat eden sporcuların bu tür şampiyonalara katılmalarının değerli  olduğunu ifade ederek, sporcuları başarılarından ötürü tebrik etti.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.