19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yıldızlı’dan Büyükakın’a Otobüs Cevabı…

Siyaset 22.11.2021 - 12:51, Güncelleme: 22.11.2021 - 12:54
 

Yıldızlı’dan Büyükakın’a Otobüs Cevabı…

Yıldızlı’dan Büyükakın’a Otobüs Cevabı…

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın İstanbul Belediyesi’ni hedef alan paylaşımına cevap verdi. Yıldızlı, Bundan Kocaeli’deki vatandaşların haberi var mı?” diye sordu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 210 yeni otobüs aldıklarını ifade edip, İstanbul Büyükşehir Belediyesine gönderme yaparak “Kocaeli’de otobüsleri itmenize gerek yok” demişti. Büyükakın’a cevap CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı’dan geldi. Yıldızlı, “Peki bundan otobüs arıza yapınca mecbur yarım saat bekledikten sonra dolu  araç gönderdiğiniz için mağdur olan, kafasına göre güzergah değiştiren otobüslerin durakta yolunu gözleyen ve en pahalı ulaşım ücretine sahip Kocaeli'deki vatandaşların haberi var mı?” ifadelerini kullandı.
Yıldızlı’dan Büyükakın’a Otobüs Cevabı…

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın İstanbul Belediyesi’ni hedef alan paylaşımına cevap verdi. Yıldızlı, Bundan Kocaeli’deki vatandaşların haberi var mı?” diye sordu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 210 yeni otobüs aldıklarını ifade edip, İstanbul Büyükşehir Belediyesine gönderme yaparak “Kocaeli’de otobüsleri itmenize gerek yok” demişti. Büyükakın’a cevap CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı’dan geldi. Yıldızlı, “Peki bundan otobüs arıza yapınca mecbur yarım saat bekledikten sonra dolu  araç gönderdiğiniz için mağdur olan, kafasına göre güzergah değiştiren otobüslerin durakta yolunu gözleyen ve en pahalı ulaşım ücretine sahip Kocaeli'deki vatandaşların haberi var mı?” ifadelerini kullandı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.