Şizofreni hastası benzin döküp evi yaktı

Kocaeli 22.11.2021 - 14:37, Güncelleme: 22.11.2021 - 14:40
 

Şizofreni hastası benzin döküp evi yaktı

Şizofreni hastası benzin döküp evi yaktı

Gölcük’te şizofreni hastası bir kişi 3 katlı binada oturduğu son kat ile birinci katı benzin dökerek ateşe verdi. İtfaiye yangını söndürürken, kaçan M.A.’yı yakalamak için çalışma başlatıldı. Gölcük ilçesi Şehitler Mahallesi Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi’nde bugün öğle saatlerinde şizofreni hastası M.A. yalnız yaşadığı üçüncü katta oturduğu ev ile birinci kattaki boş evi benzin dökerek yaktı. Durumu fark eden mahalleli itfaiyeye haber verdi. Adrese sevk edilen ekipler yangına müdahale ederek söndürdü. Yangında birinci ve üçüncü katlar zarar gördü. İkinci katta oturan M.A.’nın ağabeyinin ise yangın sırasında evde olmadığı belirtildi. Olayın ardından kaçan M.A.’nın yakalanması için çalışma başlatıldı.
Şizofreni hastası benzin döküp evi yaktı

Gölcük’te şizofreni hastası bir kişi 3 katlı binada oturduğu son kat ile birinci katı benzin dökerek ateşe verdi. İtfaiye yangını söndürürken, kaçan M.A.’yı yakalamak için çalışma başlatıldı.

Gölcük ilçesi Şehitler Mahallesi Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi’nde bugün öğle saatlerinde şizofreni hastası M.A. yalnız yaşadığı üçüncü katta oturduğu ev ile birinci kattaki boş evi benzin dökerek yaktı. Durumu fark eden mahalleli itfaiyeye haber verdi. Adrese sevk edilen ekipler yangına müdahale ederek söndürdü. Yangında birinci ve üçüncü katlar zarar gördü. İkinci katta oturan M.A.’nın ağabeyinin ise yangın sırasında evde olmadığı belirtildi.

Olayın ardından kaçan M.A.’nın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.