Başkan Şayir Ankara'da!

Dilovası 22.11.2021 - 16:08, Güncelleme: 22.11.2021 - 16:08
 

Başkan Şayir Ankara'da!

Başkan Şayir Ankara'da!

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir bir dizi temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya gitti.  Dilovası için proje üretmeye devam eden Belediye Başkanı Hamza Şayir’in Ankara'daki temasları sürüyor.  Şayir ilk olarak Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurumu makamında ziyaret etti. Ziyarette İlçedeki TOKİ projesi ve Kömürcüler OSB'nin kaldırılma planı ele alındı. Şayir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi. “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız sn. Murat Kurum’u makamında ziyaret ederek, #YükselenŞehirDilovamız’da devam eden ve yeni başlayacak projeler ile ilgili görüştük. Nazik kabulleri, ilgi ve desteklerinden dolayı sayın Bakanımıza çok teşekkür ederim.”
Başkan Şayir Ankara'da!

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir bir dizi temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya gitti.

 Dilovası için proje üretmeye devam eden Belediye Başkanı Hamza Şayir’in Ankara'daki temasları sürüyor.  Şayir ilk olarak Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurumu makamında ziyaret etti. Ziyarette İlçedeki TOKİ projesi ve Kömürcüler OSB'nin kaldırılma planı ele alındı. Şayir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi. “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız sn. Murat Kurum’u makamında ziyaret ederek, #YükselenŞehirDilovamız’da devam eden ve yeni başlayacak projeler ile ilgili görüştük. Nazik kabulleri, ilgi ve desteklerinden dolayı sayın Bakanımıza çok teşekkür ederim.”

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.