Darıca Evinde Iğdır Futbol Kulübüne Farklı Mağlup Oldu!

Spor 23.11.2021 - 09:41, Güncelleme: 23.11.2021 - 09:41
 

Darıca Evinde Iğdır Futbol Kulübüne Farklı Mağlup Oldu!

Darıca Evinde Iğdır Futbol Kulübüne Farklı Mağlup Oldu!

TFF 3.Lig 2. Grupta rekabet eden ekibimiz Redoks Darıca Gençlerbirliği’nde haftalar geçmesine rağmen önüne geçilemeyen kötü sonuçlar almaya devam ediyor. Sarı yeşilliler bu kez de evinde ağırladığı Iğdır Futbol Kulübüne 3-0 kaybederek bir haftayı daha 3 puan almadan kapatmış oldu 15 DAKİKA VE ÖTESİ Skor yanıltıcı olmasın aslında müsabakaya oldukça istekli ve hızlı başlayan ekibimiz özellikle ilk 15 dakika rakibini kendi yarı sahasına hapseden bir anlayışla adeta nefes aldırmadı. Fırsatlar kaçsa da saha içindeki iştah taraftarları bir hayli mutlu etmişti. Dakikalar ilerledikçe oyuna adapte olan Alagöz Iğdır Futbol Kulübü baskı yapmaktan daha ziyade rakibini yorma hedefindeydi. Öylede oldu. Redoks Darıca Gençlerbirliği Abdullah Çelik'in 29. dakikada attığı golle geriye düştü. Sadece 18 dakika sonrasında İlker Avşar’ın ayağından gelen golle aradaki fark 2’ye yükseldi. İlk yarı bu skorla tamamlanırken ikinci yarıda baskısını arttıran konuk ekip 48. Dakikada 1 kez daha İlker Avşar Sahnedeydi. Aradaki farkı 3’e çıkaran Alagöz Holding Futbol Kulübü sonraki dakikalarda belli şanslar yakalasa da topu rakibine vermeyi tercih ederek evine 3 puanla dönmesini bildi. Iğdır ekibi 23 puanla 4. Sırada yer alırken, sarı yeşilliler 10 puan ile 10. Sırada kaldı. YILDIRIM BAŞKANLARA ÇİÇEK TAKDİM ETTİ Aslen Iğdırlı olan Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırımda müsabakayı takip edenler arasındaydı. Yine Ümit Medya Spor Muhabiri olarak görev yapan oğlu Ümit Yıldırım ile karşılaşmayı protokol tribününden takip eden Yıldırım müsabaka önü Redoks Darıca Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Arif Gülen ve Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü Başkanı Cantürk Alagöz’e çiçek takdim ederek her iki ekibe TFF 2. Lig yolunda başarılar diledi. ALAGÖZ: HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK Devre arasında kulüp başkanları ile futbol üzerine kısa bir sohbet gerçekleştiren Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübünün geldiği seviyeden dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti. Kulüp Başkanı Cantürk Alagöz ise hemşerilerle bir arada olmanın önemli olduğunu söylerken, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı tanımaktan ötürü memnuniyet duyduğunu söyleyerek sözlerine devam etti. Hedefimiz elbette şampiyonluk ama aynı zamanda Iğdır gençliğini kötü alışkanlıklardan kurtarmak adında da elimizden geleni yapmaya hazırız. Stadyumlarına 15 Milyon TL yatırım yaptıklarını söyleyen Alagöz, kaliteli oyuncular ile kadromuzu güçlendirdik, Iğdır futbolunu iyi bir seviyeye getirmek istiyoruz dedi. Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım Kulüp Başkanı Cantürk Alagöz’e medya sektöründe faaliyet gösterdiklerini söylerken mümkün olan en kısa zamanda Hedef Gazetesi ve Hedef TV stüdyolarına davet etti. Davet için teşekkür eden Cantürk Alagöz ise Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı aynı şekilde kulüp tesislerine davet etti.
Darıca Evinde Iğdır Futbol Kulübüne Farklı Mağlup Oldu!

TFF 3.Lig 2. Grupta rekabet eden ekibimiz Redoks Darıca Gençlerbirliği’nde haftalar geçmesine rağmen önüne geçilemeyen kötü sonuçlar almaya devam ediyor. Sarı yeşilliler bu kez de evinde ağırladığı Iğdır Futbol Kulübüne 3-0 kaybederek bir haftayı daha 3 puan almadan kapatmış oldu

15 DAKİKA VE ÖTESİ

Skor yanıltıcı olmasın aslında müsabakaya oldukça istekli ve hızlı başlayan ekibimiz özellikle ilk 15 dakika rakibini kendi yarı sahasına hapseden bir anlayışla adeta nefes aldırmadı. Fırsatlar kaçsa da saha içindeki iştah taraftarları bir hayli mutlu etmişti. Dakikalar ilerledikçe oyuna adapte olan Alagöz Iğdır Futbol Kulübü baskı yapmaktan daha ziyade rakibini yorma hedefindeydi. Öylede oldu. Redoks Darıca Gençlerbirliği Abdullah Çelik'in 29. dakikada attığı golle geriye düştü. Sadece 18 dakika sonrasında İlker Avşar’ın ayağından gelen golle aradaki fark 2’ye yükseldi. İlk yarı bu skorla tamamlanırken ikinci yarıda baskısını arttıran konuk ekip 48. Dakikada 1 kez daha İlker Avşar Sahnedeydi. Aradaki farkı 3’e çıkaran Alagöz Holding Futbol Kulübü sonraki dakikalarda belli şanslar yakalasa da topu rakibine vermeyi tercih ederek evine 3 puanla dönmesini bildi. Iğdır ekibi 23 puanla 4. Sırada yer alırken, sarı yeşilliler 10 puan ile 10. Sırada kaldı.

YILDIRIM BAŞKANLARA ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

Aslen Iğdırlı olan Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırımda müsabakayı takip edenler arasındaydı. Yine Ümit Medya Spor Muhabiri olarak görev yapan oğlu Ümit Yıldırım ile karşılaşmayı protokol tribününden takip eden Yıldırım müsabaka önü Redoks Darıca Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Arif Gülen ve Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü Başkanı Cantürk Alagöz’e çiçek takdim ederek her iki ekibe TFF 2. Lig yolunda başarılar diledi.

ALAGÖZ: HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

Devre arasında kulüp başkanları ile futbol üzerine kısa bir sohbet gerçekleştiren Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübünün geldiği seviyeden dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti. Kulüp Başkanı Cantürk Alagöz ise hemşerilerle bir arada olmanın önemli olduğunu söylerken, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı tanımaktan ötürü memnuniyet duyduğunu söyleyerek sözlerine devam etti. Hedefimiz elbette şampiyonluk ama aynı zamanda Iğdır gençliğini kötü alışkanlıklardan kurtarmak adında da elimizden geleni yapmaya hazırız. Stadyumlarına 15 Milyon TL yatırım yaptıklarını söyleyen Alagöz, kaliteli oyuncular ile kadromuzu güçlendirdik, Iğdır futbolunu iyi bir seviyeye getirmek istiyoruz dedi. Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım Kulüp Başkanı Cantürk Alagöz’e medya sektöründe faaliyet gösterdiklerini söylerken mümkün olan en kısa zamanda Hedef Gazetesi ve Hedef TV stüdyolarına davet etti. Davet için teşekkür eden Cantürk Alagöz ise Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı aynı şekilde kulüp tesislerine davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.