Gölcükspor Üst Üste 2. Kez Galip Geldi

Spor 23.11.2021 - 09:49, Güncelleme: 23.11.2021 - 09:49
 

Gölcükspor Üst Üste 2. Kez Galip Geldi

Gölcükspor Üst Üste 2. Kez Galip Geldi

TFF Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden temsilcilerimizden Gölcükspor üst üste alınan iki galibiyetle nefes alarak, gelecek adına umutlanmış oldu. Ekibimiz son karşılaşmasında İstanbul Sinopspor’u 2-1 yendi. EN GÜZEL CEVAP 3 PUAN Bölgesel Amatör Liginde bu yıl şampiyonluk hedefleyen Gölcükspor, sahasında İstanbul Sinopspor’u 2-1 mağlup ederek hanesine bir 3 puan daha yazdırdı.  Lige istediği gibi  başlangıç yapamadığından eleştirilere maruz kalan kırmızı siyahlılar son iki müsabakasını kazanarak en güzel cevabı vermiş oldu. Geçen hafta Irmakspor’u yenerek sezondaki ilk galibiyetini alan kırmızı şimşekler, kendi saha ve seyircisi karşısında İstanbul Sinopspor’u 2-1 yenerek puanını 8’e yükseltti. Gölcükspor’un gollerini Cabir Aksoy ve Hacı Şükrü Çiçek atarken yeniden 3. Lig’e dönmenin hesaplarını yapan kırmızı-siyahlı ekibimiz zirve yarışına ortak olmak niyetinde.
Gölcükspor Üst Üste 2. Kez Galip Geldi

TFF Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden temsilcilerimizden Gölcükspor üst üste alınan iki galibiyetle nefes alarak, gelecek adına umutlanmış oldu. Ekibimiz son karşılaşmasında İstanbul Sinopspor’u 2-1 yendi.

EN GÜZEL CEVAP 3 PUAN

Bölgesel Amatör Liginde bu yıl şampiyonluk hedefleyen Gölcükspor, sahasında İstanbul Sinopspor’u 2-1 mağlup ederek hanesine bir 3 puan daha yazdırdı.  Lige istediği gibi  başlangıç yapamadığından eleştirilere maruz kalan kırmızı siyahlılar son iki müsabakasını kazanarak en güzel cevabı vermiş oldu.

Geçen hafta Irmakspor’u yenerek sezondaki ilk galibiyetini alan kırmızı şimşekler, kendi saha ve seyircisi karşısında İstanbul Sinopspor’u 2-1 yenerek puanını 8’e yükseltti. Gölcükspor’un gollerini Cabir Aksoy ve Hacı Şükrü Çiçek atarken yeniden 3. Lig’e dönmenin hesaplarını yapan kırmızı-siyahlı ekibimiz zirve yarışına ortak olmak niyetinde.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.