19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çok Ümit’li Fotoğraflar Bunlar!

Spor 24.11.2021 - 10:31, Güncelleme: 24.11.2021 - 10:31
 

Çok Ümit’li Fotoğraflar Bunlar!

Çok Ümit’li Fotoğraflar Bunlar!

Birkaç gün önce oynanan ve temsilcimiz Redoks Darıca Gençlerbirliği’nin 3-0 kaybettiği müsabakayı protokol tribününden takip eden Ümit Medya Spor Muhabiri Ümit Medya Spor Muhabiri Ümit Yıldırım, karşılaşmanın devre arasında Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü Başkanı Cantürk Alagöz ile kısa bir spor sohbetinin ardından hatıra fotoğrafı çektirirken, aynı zamanda müsabakayı yine izleyenler arasında yer alan A Milli Futbol Takımı & Galatasaray Spor Kulübü eski kaptanlarından adaşı Ümit Karan ile aynı karede yer aldı. YILDIRIM: IĞDIR FK, IĞDIR’IN TANIMASINI SAĞLAYACAK DEĞERLİ BİR VİTRİNDİR Müsabakanın devre arasında yapılan kısa sohbette Iğdır Futbol Kulübünün başarısı sadece kendisinin değil aynı zamanda Iğdır’ın tanınmasını sağlayacak değerli bir vitrin olduğunu ifade eden Yıldırım yaptığınız yatırım ve çaba için size teşekkür ediyorum, bir Iğdırlı olarak gurur duydum derken, sözlerine şöyle devam etti. Futsal antrenörü olarak görev yaptığım süre zarfında özellikle amatör spor branşlarına yatırım ve inancın yeteri seviyede olmadığını gözlemledim. Alagöz Holding olarak bu alanda da katkı yaptığınız için ayrıca teşekkür ediyorum dedi. Kulüp Başkanı Cantürk Alagöz ise Ümit Yıldırım’a teşekkür ederek, öncelikle futbolda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ama tabi ki bununla birlikte amatör spor ve sporculara ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini söyledi. YILDIRIM TEK DUAM O DUR Kİ TEMSİL ETTİKLERİ AY- YILDIZ’A BİRGÜN BENDE HİZMET EDEYİM Karşılaşmayı yine takip edenler içerisinde bulunan A Milli Futbol Takımı & Galatasaray Spor Kulübü eski kaptanlarından adaşı Ümit Karan ile aynı karede yer aldı. Yıldırım ise fotoğrafı şöyle yorumladı. Ümit Karan hem oyun görüşü hem de saha içi duruşu daima örnek bir isim olacaktır. Kendileri ile aynı fotoğrafta yer almak büyük bir onur, tek duam o dur ki temsil ettikleri ay yıldıza bir gün bende antrenör olarak hizmet edeyim dedi.          
Çok Ümit’li Fotoğraflar Bunlar!

Birkaç gün önce oynanan ve temsilcimiz Redoks Darıca Gençlerbirliği’nin 3-0 kaybettiği müsabakayı protokol tribününden takip eden Ümit Medya Spor Muhabiri Ümit Medya Spor Muhabiri Ümit Yıldırım, karşılaşmanın devre arasında Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü Başkanı Cantürk Alagöz ile kısa bir spor sohbetinin ardından hatıra fotoğrafı çektirirken, aynı zamanda müsabakayı yine izleyenler arasında yer alan A Milli Futbol Takımı & Galatasaray Spor Kulübü eski kaptanlarından adaşı Ümit Karan ile aynı karede yer aldı.

YILDIRIM: IĞDIR FK, IĞDIR’IN TANIMASINI SAĞLAYACAK DEĞERLİ BİR VİTRİNDİR

Müsabakanın devre arasında yapılan kısa sohbette Iğdır Futbol Kulübünün başarısı sadece kendisinin değil aynı zamanda Iğdır’ın tanınmasını sağlayacak değerli bir vitrin olduğunu ifade eden Yıldırım yaptığınız yatırım ve çaba için size teşekkür ediyorum, bir Iğdırlı olarak gurur duydum derken, sözlerine şöyle devam etti. Futsal antrenörü olarak görev yaptığım süre zarfında özellikle amatör spor branşlarına yatırım ve inancın yeteri seviyede olmadığını gözlemledim. Alagöz Holding olarak bu alanda da katkı yaptığınız için ayrıca teşekkür ediyorum dedi. Kulüp Başkanı Cantürk Alagöz ise Ümit Yıldırım’a teşekkür ederek, öncelikle futbolda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ama tabi ki bununla birlikte amatör spor ve sporculara ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini söyledi.

YILDIRIM TEK DUAM O DUR Kİ TEMSİL ETTİKLERİ AY- YILDIZ’A BİRGÜN BENDE HİZMET EDEYİM

Karşılaşmayı yine takip edenler içerisinde bulunan A Milli Futbol Takımı & Galatasaray Spor Kulübü eski kaptanlarından adaşı Ümit Karan ile aynı karede yer aldı. Yıldırım ise fotoğrafı şöyle yorumladı. Ümit Karan hem oyun görüşü hem de saha içi duruşu daima örnek bir isim olacaktır. Kendileri ile aynı fotoğrafta yer almak büyük bir onur, tek duam o dur ki temsil ettikleri ay yıldıza bir gün bende antrenör olarak hizmet edeyim dedi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.