Özdinçer'den Öğretmenler Günü Mesajı

Kocaeli 24.11.2021 - 12:35, Güncelleme: 24.11.2021 - 12:35
 

Özdinçer'den Öğretmenler Günü Mesajı

Özdinçer'den Öğretmenler Günü Mesajı

DASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Tevfik Özdinçer, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Özdinçer mesajında şu ifadeleri kullandı; “Toplumların geleceğini belirleyen en temel ve en önemli şey eğitimdir. Bir toplumun aydınlık geleceğini eğitimle inşa eden, nesillere saygı, sevgi ve bilgiyi sabırla nakış gibi işleyen en büyük değerimiz öğretmenlerimizdir. 24 Kasım her yıl gururla kutladığımız, Mustafa Kemal Atatürk’ ün “Başöğretmen” olduğu gündür. “Dünyanın her yerinde öğretmenler insan topluluğunun en özverili ve saygıdeğer üyeleridir” diyen Atatürk, eğitime ve öğretmenlerimize verdiği değeri her fırsatta dile getirmiştir. Nesillerin yetişmesinde çok çok önemli roller üstlenen öğretmenlerimiz, görevlerini her zaman layıkıyla yerine getirmiş, Anadolu’nun dört bir yanında büyük bir fedakarlık ve özveri ile çalışarak gençlerimizi geleceğe hazırlamışlardır. Bu duygu ve düşüncelerle, mesleğine gönül veren başta başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve saygı ile anıyor, tüm değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü canı gönülden kutluyoruz.  
Özdinçer'den Öğretmenler Günü Mesajı

DASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Tevfik Özdinçer, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Özdinçer mesajında şu ifadeleri kullandı;

“Toplumların geleceğini belirleyen en temel ve en önemli şey eğitimdir. Bir toplumun aydınlık geleceğini eğitimle inşa eden, nesillere saygı, sevgi ve bilgiyi sabırla nakış gibi işleyen en büyük değerimiz öğretmenlerimizdir. 24 Kasım her yıl gururla kutladığımız, Mustafa Kemal Atatürk’ ün “Başöğretmen” olduğu gündür. “Dünyanın her yerinde öğretmenler insan topluluğunun en özverili ve saygıdeğer üyeleridir” diyen Atatürk, eğitime ve öğretmenlerimize verdiği değeri her fırsatta dile getirmiştir. Nesillerin yetişmesinde çok çok önemli roller üstlenen öğretmenlerimiz, görevlerini her zaman layıkıyla yerine getirmiş, Anadolu’nun dört bir yanında büyük bir fedakarlık ve özveri ile çalışarak gençlerimizi geleceğe hazırlamışlardır.

Bu duygu ve düşüncelerle, mesleğine gönül veren başta başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve saygı ile anıyor, tüm değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü canı gönülden kutluyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.