Körfez'de "Mamamatik" Uygulaması

Kocaeli 24.11.2021 - 15:39, Güncelleme: 24.11.2021 - 15:39
 

Körfez'de "Mamamatik" Uygulaması

Körfez'de "Mamamatik" Uygulaması

Körfez Belediyesi tarafından ilçe geneline mamamatikler konulmaya başlandı. Bu sayede vatandaşlar sokak hayvanlarını kolaylıkla besleyebilecek. Mamamatiklerin ilki Körfez sahiline konuldu. Mamamatik ile birlikte vatandaşlar da sokak hayvanlarını 1 TL karşılığında kolaylıkla besleyebilecek. Tütünçiftlik sahiline konulan mamamatiği ilk kullanan ise Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt oldu. İki kedi için mamamatiğe 2 TL atan Başkan Söğüt, "Sokak hayvanlarımıza yönelik her gün yeni bir adım atıyoruz. Onların sağlık ve bakımları için rehabilitasyon merkezimizi hayata geçirdik. İlçe genelinde mama noktaları oluşturarak yaz-kış beslenmeleri için gerekli olan mama desteğini sunduk. Son olarak hayata geçirdiğimiz mamamatik projesini hayata geçirdik. Mamamatiğe 1 TL atarak sokak hayvanlarımızı besleyebiliyoruz. Mamamatiğin sayısını ilerleyen günlerde çoğaltmayı planlıyoruz" dedi.
Körfez'de "Mamamatik" Uygulaması

Körfez Belediyesi tarafından ilçe geneline mamamatikler konulmaya başlandı. Bu sayede vatandaşlar sokak hayvanlarını kolaylıkla besleyebilecek.

Mamamatiklerin ilki Körfez sahiline konuldu. Mamamatik ile birlikte vatandaşlar da sokak hayvanlarını 1 TL karşılığında kolaylıkla besleyebilecek. Tütünçiftlik sahiline konulan mamamatiği ilk kullanan ise Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt oldu. İki kedi için mamamatiğe 2 TL atan Başkan Söğüt, "Sokak hayvanlarımıza yönelik her gün yeni bir adım atıyoruz. Onların sağlık ve bakımları için rehabilitasyon merkezimizi hayata geçirdik. İlçe genelinde mama noktaları oluşturarak yaz-kış beslenmeleri için gerekli olan mama desteğini sunduk. Son olarak hayata geçirdiğimiz mamamatik projesini hayata geçirdik. Mamamatiğe 1 TL atarak sokak hayvanlarımızı besleyebiliyoruz. Mamamatiğin sayısını ilerleyen günlerde çoğaltmayı planlıyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.