Biniciler Kupalarına Kavuştu

Spor 25.11.2021 - 11:14, Güncelleme: 25.11.2021 - 11:14
 

Biniciler Kupalarına Kavuştu

Biniciler Kupalarına Kavuştu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi adına organize edilen EQUIFUN, PII, PIII Engel Atlama Mini Ligi 2. Ayak Engel Atlama Yarışmalarında biniciler kupalarına kavuştu. ORGANİZASYONU ÖNEMLİ İSİMLER TAKİP ETTİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ile Türkiye Binicilik Federasyonu ortaklığında düzenlenen organizasyona Türkiye’nin her yerinden 75 binici yer aldı. Türkiye Binicilik Federasyonu’nun 2021 yılı faaliyet takviminde bulunan organizasyonu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak ile birlikte Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Murat Aydın, Gebze Atlı Spor Kulübü Başkanı Halit İpek ve ve binicilik sporuna gönül verenler takip etti. ÇAKMAK: TÜM SPOR BRANŞLARINA ÖNEM VERİYORUZ Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın selamlarını ileterek Büyükşehir Belediyesi’nin binicilik ile ilgili birden fazla organizasyonda bulunduğunu ifade eden Başkan Vekili Çakmak, “Bu tür organizasyonlarla Kocaeli’ndeki binicilik sporunu tabana yayarak, geliştirmek istiyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak tüm spor branşlarına önem veriyoruz. Gerek tesisleşmede, gerekse sporcu eğitiminde tüm spor branşlarımıza öncelik veriyoruz. Binicilik de bunlardan birisi. Bu tür yarışmalarla iş birliğini geliştirerek spora ilgiyi arttırmak istiyoruz, yeni organizasyonlarda sizlerle bir arada olmak istiyoruz” dedi. FORMAT VE DETAYLAR ŞU ŞEKİLDE 2 gün süresince devam eden yarışmalarda biniciler yaş ve kategori kriterlerine göre rekabet  etti. Engel atlama yarışmaları PII, PIII ve Yeni Biniciler olmak üzere 3 kategoriden oluşurken equifun karşılaşmalarıysa PES2, PES3, PES4, PES5, PES6, PII, PIII ve Yeni Binici kategorilerinden oluştu. Yarışma sonunda derece elde eden biniciler kupa ve madalya ile ödüllendirilirken equifun başlangıç seviyesindeki tüm katılımcılara madalya takdimi yapıldı.
Biniciler Kupalarına Kavuştu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi adına organize edilen EQUIFUN, PII, PIII Engel Atlama Mini Ligi 2. Ayak Engel Atlama Yarışmalarında biniciler kupalarına kavuştu.

ORGANİZASYONU ÖNEMLİ İSİMLER TAKİP ETTİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ile Türkiye Binicilik Federasyonu ortaklığında düzenlenen organizasyona Türkiye’nin her yerinden 75 binici yer aldı. Türkiye Binicilik Federasyonu’nun 2021 yılı faaliyet takviminde bulunan organizasyonu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak ile birlikte Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Murat Aydın, Gebze Atlı Spor Kulübü Başkanı Halit İpek ve ve binicilik sporuna gönül verenler takip etti.

ÇAKMAK: TÜM SPOR BRANŞLARINA ÖNEM VERİYORUZ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın selamlarını ileterek Büyükşehir Belediyesi’nin binicilik ile ilgili birden fazla organizasyonda bulunduğunu ifade eden Başkan Vekili Çakmak, “Bu tür organizasyonlarla Kocaeli’ndeki binicilik sporunu tabana yayarak, geliştirmek istiyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak tüm spor branşlarına önem veriyoruz. Gerek tesisleşmede, gerekse sporcu eğitiminde tüm spor branşlarımıza öncelik veriyoruz. Binicilik de bunlardan birisi. Bu tür yarışmalarla iş birliğini geliştirerek spora ilgiyi arttırmak istiyoruz, yeni organizasyonlarda sizlerle bir arada olmak istiyoruz” dedi.

FORMAT VE DETAYLAR ŞU ŞEKİLDE

2 gün süresince devam eden yarışmalarda biniciler yaş ve kategori kriterlerine göre rekabet  etti. Engel atlama yarışmaları PII, PIII ve Yeni Biniciler olmak üzere 3 kategoriden oluşurken equifun karşılaşmalarıysa PES2, PES3, PES4, PES5, PES6, PII, PIII ve Yeni Binici kategorilerinden oluştu. Yarışma sonunda derece elde eden biniciler kupa ve madalya ile ödüllendirilirken equifun başlangıç seviyesindeki tüm katılımcılara madalya takdimi yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.