Belediye Derincespor En Başarılı Konuk Durumunda

Spor 25.11.2021 - 11:17, Güncelleme: 25.11.2021 - 11:17
 

Belediye Derincespor En Başarılı Konuk Durumunda

Belediye Derincespor En Başarılı Konuk Durumunda

3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz, Belediye Derincespor grubunun deplasmandaki en başarılı ekibi olarak göze çarpıyor. SADECE 1 YENİLGİSİ VAR Sarı lacivertliler 7 dış saha karşılaşmasında 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Deplasmanda müsabakalarında topu 12 defa filelerle buluşturan Belediye Derince kalesinde sadece 4 gol gördü. 14 puanlı Derince’yi 13 puanla Fethiyespor ve Ofspor, 11 puanla da Erokspor takip etmekte. SON 4 MÜSABAKADA KALESİNİ GOLE KAPATTI Sezona 5 karşılaşmada  4 beraberlik 1 de mağlubiyet ile başlayan Belediye Derincespor deplasmanda Edirnespor ile 0-0, Erokspor ile de 1-1 berabere kaldı. İyi performans sergilediği , birden fazla fırsat kaçırdığı Mardin’e 3-1 yenilen ekibimiz üst üste Karabük (0-1), Gümüşhane (0-2) Büyükçekmece (0-5) ve Çankaya (0-2) deplasman karşılaşmalarını  kayıpsız tamamladı Son 4 deplasmanda gol yemeyen sarı lacivertiler rakiplerine zirve adına vazgeçmeyeceğinin mesajını verdi.
Belediye Derincespor En Başarılı Konuk Durumunda

3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz, Belediye Derincespor grubunun deplasmandaki en başarılı ekibi olarak göze çarpıyor.

SADECE 1 YENİLGİSİ VAR

Sarı lacivertliler 7 dış saha karşılaşmasında 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Deplasmanda müsabakalarında topu 12 defa filelerle buluşturan Belediye Derince kalesinde sadece 4 gol gördü. 14 puanlı Derince’yi 13 puanla Fethiyespor ve Ofspor, 11 puanla da Erokspor takip etmekte.

SON 4 MÜSABAKADA KALESİNİ GOLE KAPATTI

Sezona 5 karşılaşmada  4 beraberlik 1 de mağlubiyet ile başlayan Belediye Derincespor deplasmanda Edirnespor ile 0-0, Erokspor ile de 1-1 berabere kaldı. İyi performans sergilediği , birden fazla fırsat kaçırdığı Mardin’e 3-1 yenilen ekibimiz üst üste Karabük (0-1), Gümüşhane (0-2) Büyükçekmece (0-5) ve Çankaya (0-2) deplasman karşılaşmalarını  kayıpsız tamamladı Son 4 deplasmanda gol yemeyen sarı lacivertiler rakiplerine zirve adına vazgeçmeyeceğinin mesajını verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.