Jandarma, İşçi Kadınlara Kades'i Tanıttı

Kocaeli 25.11.2021 - 11:47, Güncelleme: 25.11.2021 - 11:47
 

Jandarma, İşçi Kadınlara Kades'i Tanıttı

Jandarma, İşçi Kadınlara Kades'i Tanıttı

Kocaeli'de jandarma ekipleri, fabrikada çalışan kadınlara KADES uygulamasını tanıtarak, aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadeleye ilişkin bilgilendirmelerde bulundu. Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 25 Kasım Uluslararası Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Dayanışma Günü kapsamında Gebze ve Dilovası'ndaki fabrikalarda çalışan kadınları ziyaret etti. Personellere, İçişleri Bakanlığınca hizmete sunulan Kadın Destek Uygulaması'nın (KADES) tanıtımı yapıldı ve nasıl kullanacakları gösterildi. Kadın çalışanların sorularına tek tek cevap veren jandarma ekipleri, aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadeleye ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.
Jandarma, İşçi Kadınlara Kades'i Tanıttı

Kocaeli'de jandarma ekipleri, fabrikada çalışan kadınlara KADES uygulamasını tanıtarak, aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadeleye ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 25 Kasım Uluslararası Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Dayanışma Günü kapsamında Gebze ve Dilovası'ndaki fabrikalarda çalışan kadınları ziyaret etti. Personellere, İçişleri Bakanlığınca hizmete sunulan Kadın Destek Uygulaması'nın (KADES) tanıtımı yapıldı ve nasıl kullanacakları gösterildi. Kadın çalışanların sorularına tek tek cevap veren jandarma ekipleri, aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadeleye ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.